soroe-large

Konfirmationer i klosterkirken - nye datoer

Sorø Klosterkirke - Sorø Sogn kan ny oplyse de nye datoer for konfirmationer i klosterkirken. Det bliver 27. september og 4. oktober.
Konfirmationer i klosterkirken - nye datoer

Mad ud af godset

Mad ud af godset
Kragerup Gods tilbyder mad ud af godset fredag og lørdag. Her er ugens menu.

Ny uge, ny menu

Takeaway fra Comwell Sorø - se menuen her. Køkkenet har åbent for bestilling kl. 12:00 – 21:00 mandag til lørdag på tlf. 57 88 01 60.
Ny uge, ny menu

Fra frø til skønne blomster

Fra frø til skønne blomster
Midtsjællands Planteskole har et nyt inspirationskatalog med frø, der bliver til skønne blomster til gavn for havens insekter. De mange forskellige insekter har vidt forskellige præferencer, så derfor er stor variation i virkeligheden noget af det bedste, du kan tilbyde insektlivet.

Pas på i haven: 9000 kom til skade i 2019

Nye tal fra Ulykkes Analyse Gruppen viser, at omtrent 9.000 danskere måtte afbryde havearbejdet i 2019 og tage et smut på skadestuen. GF Forsikring, der på Vestsjælland har kontor i Sorø, råder de vestsjællandske haveejere til at gå til havearbejdet med respekt ved blandt andet at bruge sikkerhedsmekanismer på haveredskaberne og iføre sig sikkerhedsudstyr og skridsikre sko.
Pas på i haven: 9000 kom til skade i 2019

Vi kan ikke bare slippe - hinanden

"Det er rigeligt svært uden corona også. At stå med svær angst, en depression, stress eller midt i en skilsmisse. Derfor er jeg der stadig! Min dør er åben. Der er ingen knus og håndtryk - og nu med to meter i mellem os." Jane Lee tilbyder samtale og terapi. Ring på telefon 2420 8438.
Vi kan ikke bare slippe - hinanden

Sorø Bådfart tager corona-tiltag

Sorø Bådfart tager corona-tiltag
Charterture og leje af Lille Claus er først mulig igen fra 16. maj 2020, hvor de samtidig forventer at begynde rutesejladsen på Sorø sø. Allerede betalte ture refunderes ved henvendelse til Bykontoret i Sorø. "Bådfarten ønsker med disse tiltag at følge myndighedernes anbefalinger for at værne om vores gæster og personale. Vi håber på jeres forståelse for disse tiltag," skriver foreningen i en pressemeddelelse. "Pas godt på jer selv indtil vi ses igen."

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet