soroe-large

Sejers Konditori er åbent

Sejers Konditori holder åbent, helt som de plejer, til kl. 17.30 på hverdage og kl. 16 i weekenden. Butikken åbner hver dag kl. 6.30. Som myndighederne anviser, kan der være fire kunder af gangen i butikken, så du kan trygt handle, når der skal brød på bordet.
Sejers Konditori er åbent

Hjælp til alle, også de smalle

Hjælp til alle, også de smalle
Der er mange solo-selvstændige og mindre virksomheder i Sorø Kommune. På det seneste pressemøde præsenterede en samlet regering og opposition en ny hjælpepakke for danske virksomheder - især de mindre og solo-selvstændige bliver nu tilgodeset, oplyser Sorø Erhverv.

Langdistance-krammer fra Soraya

Soraya Hudpleje holder klinikken corona-lukket til og med 31/3, men mangler du produkter, så ring og få dem tilsendt portofrit. "Jeg kommer til at savne jer," skriver Helle Jensen. "Pas på jer selv og hinanden. Vi ses snart igen."
Langdistance krammer fra Soraya

Comwell lukker midlertidigt otte hoteller ned

Comwell lukker midlertidigt otte hoteller ned
På baggrund af den helt ekstraordinære situation der har ramt Danmark, lukker Comwell midlertidigt over halvdelen af deres i alt 15 danske hoteller ned, bl.a. Comwell Sorø. ”Situationen har ramt vores branche hårdt, og vi vil gøre alt for at holde hånden under vores medarbejdere. Men vi kommer til at tilpasse vores organisation,” siger koncernchef, Peter Schelde, om beslutningen. Den midlertidige lukning sker foreløbig frem til tirsdag den 31. marts kl. 10. Gæster, der har booket ophold eller møde, bliver kontaktet af Comwell.

Hjælp Lokalarkivet

I disse Corona-tider, hvor vi skal være hjemme, eller gå tur - hvad kan en lokalhistorisk interesseret person, så få tiden til at gå med? Du kan f.eks. hjælpe Lokalarkivet med at indsamle data fra denne Coronatid. I dag har Lokalarkivet næsten ingen informationer om Den Spanske Syge 1918/1919 og slet ingen informationer om børnelammelsen i 1950’erne. Noget tilsvarende bør ikke ske for denne epidemi.
Hjælp Lokalarkivet

Kædeorganisering passer på børnene

Der bliver i disse dage lagt vagt- og bemandingsplaner i alle dele af Sorø Kommune. Målet er at passe på borgerne, forhindre smittekæder og sikre, at der er nok personale til den kommende tid. Også nødpasningen i Sorø Kommunes dagtilbud er bygget op med fokus på at beskytte både børn og personale mod smittespredning.
Kædeorganisering passer på børnene

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet