soroe-large

Biskopper vil udskyde konfirmationer

Det betyder i praksis, at de enkelte præster skal vurdere og planlægge resten af undervisningen som fjernundervisning. De kan også holde kontakt med deres konfirmander – for eksempel gennem Skype, videosamtaler på Messenger eller med nyhedsbreve.
Biskopper vil udskyde konfirmationer

Ny forening for selvstændige blomstrer op

Nedlukningen af landet på grund af Corona-smittefaren har med ét slag fjernet levebrødet for tusindevis af små danske virksomheder, også mange i Sorø. Foreningen for Danske Soloselvstændige blev stiftet i mandags for at hjælpe regeringen med at udforme hjælpepakkerne til erhvervslivet.
Ny forening for selvstændige blomstrer op

Regeringen præsenterer støttepakke til erhvervslivet

Regeringen præsenterer støttepakke til erhvervslivet
På et netop overstået pressemøde har Erhvervsministeren og Finansministeren fremlagt en række initiativer, som skal hjælpe små selvstændige virksomheder – med op til 10 ansatte – som i disse dage oplever, at omsætningen rasler ned eller helt forsvinder.

Holberg Arkaden lukker

Som følge af Statsministerens udmelding i går aftes, har Holberg Arkaden lukket frem til den 30. marts 2020. 
Holberg Arkaden lukker

Den sunde juice må vente

Den sunde juice må vente
Grundet regeringens udmelding d. 17. marts 2020, ser JuiceClub i Holberg Arkaden sig nødsaget til at lukke caféen midlertidigt. Foreløbigt til 30. marts, som følge af regeringen seneste tiltag.

Koret synger på nettet

Sorø Klosterkirkes drengekor har i lighed med andre foreninger og klubber aflyst alle fysiske møder, prøver og koncerter, samtidig med at skolerne er lukket. Men så længe der er internet, kan noget stadig lade sig gøre. Og korleder Merethe Lammert Køhl Hansen er nu i færd med at lave en lille video-korprøve til korets medlemmer.
Koret synger på nettet

MAD UD AF GODSET

MAD UD AF GODSET
Kragerup Gods erkender tiden ikke er til større forsamlinger og har stor respekt for myndighedernes vejledning. Restaurant Blixen på Kragerup Gods har dog dygtige kokke, gode råvarer og god tid. Det er derfor muligt at afhente lækker weekendmad fredag og lørdag. Se menuen her.

Sorø Kurer er i fuldt sving

Sorø Kurer insisterer på at holde hjulene i gang og står som sædvanlig klar til at levere professionelle transportløsninger, nu med ekstra fokus på hygiejne og afstand. Hvis du som borger i Sorø Kommune er ramt af karantænen eller anden Corona-relateret mangel på bevægelsesfrihed, kan du blive hjulpet på helt særlige og sikre vilkår - læs mere her.
Sorø Kurer er i fuldt sving

Bøger til tiden

Bøger til tiden
Svegård Bog & idé er ikke omfattet af de nye skærpede tiltag i kampen mod Corona-virussen, og de vil derfor holde åbent som planlagt og indtil andet oplyses. Der tages de nødvendige hensyn i butikken.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet