soroe-large

Gang i haven

Er du så heldig, at du har en have, er det måske ét af de mest fornuftige steder at opholde sig i denne coronakarantæne. Grundet den milde vinter er det allerede nu tid til at starte med roserne.
Gang i haven

Hjemmelavet lokal kærlighed, nu som Take Away

Hjemmelavet lokal kærlighed, nu som Take Away
Comwell Sorø laver husmandskost, og anretter det så I alle kan komme og afhente en lækker, lun og færdiglavet ret. Se ugens menu her.

Genbrugspladsen lukker for private borgere

Fra tirsdag morgen den 17. marts lukker AffaldPlus alle genbrugspladser for private borgere. Lukningen gælder alle ugens dage. Alle haveaffaldspladser er fortsat åbne for både virksomheder og private. De er ubemandede, og AffaldPlus beder jer om at vise hensyn og holde afstand til hinanden.
Genbrugspladsen lukker for private borgere

Midlertidig reduktion af serviceniveau på ældreområdet

Midlertidig reduktion af serviceniveau på ældreområdet
For at mindske smittespredning og passe på kommunens ældre og sårbare borgere indfører Sorø Kommune en række ændringer i hjemmeplejen og på kommunens plejecentre. Borgerne vil fortsat få den pleje, de har brug for. Ændringerne sker af to hensyn. Først og fremmest for at mindske smittespredning ved at begrænse mængden af kontakter til borgerne, som for manges vedkommende tilhører en særlig risikogruppe. Dernæst for at opbygge en medarbejderreserve, som kan kaldes på arbejde, hvis de nuværende medarbejdere bliver syge i den kommende tid, så kommunen også i de kommende uger vil kunne varetage de vigtigste plejeopgaver for borgerne.

Udnyt ventetiden

Står bilen stille, mens du er sendt hjem fra job, så er det med at få udnyttet tiden optimalt? Au2rep i Sorø gør det nemt for dig at få repareret bilen og mindsker kundekontakten i denne coronatid.
Udnyt ventetiden

Kortene på bordet!

Der er endnu godt fire måneder til Sorø Jazzfestivalen, som nu lægger samtlige aftalte koncerter frem til offentliggørelse: De foreløbig 13 arrangementer, der er bundet i kontrakter med musikerne og aftaler med spillestederne. Der er tale om koncerter, der forlængst (mange allerede sidste år) er færdigforhandlede og underskrevne. Sådanne aftaler kan normalt ikke annulleres uden tunge økonomiske konsekvenser.
Kortene på bordet!

Gratis levering

Gratis levering
"Vi må passe på hinanden i denne tid". Sorø Blomster tilbyder gratis levering af blomster i Sorø (indenfor byskiltet). Gratis levering gælder kun mens hele dette corona-kaos hersker.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet