soroe-large

Nødberedskab på plads

Sorø Kommunes nødberedskab er på plads til de kommende ugers kraftigt reducerede drift. Kommunen oplever stor forståelse og opbakning fra både borgere, brugere og medarbejdere til at finde fælles løsninger i denne specielle tid. Nødpasningen i skoler og dagtilbud er på plads. De ældre borgere på kommunens plejecentre og i hjemmeplejen vil fortsat få den pleje, de har brug for. Der iværksættes nødberedskab i tandplejen og Sundhedscentret. Samtidig udvides telefontiden i Borgerservice og Sociale Service.
Nødberedskab på plads

Kom ud i naturen

DN Sorø har – som så mange andre foreninger – fulgt Statsministerens kraftige opfordring om at lukke ned for aktiviteterne. Foreningen har derfor indtil videre suspenderet alle møder og anden aktivitet. Heldigvis er det muligt at nyde naturen og det spirende forår.
Kom ud i naturen

Hjælp til virksomhederne

Hjælp til virksomhederne
"Vi begynder nu for alvor at se effekterne af, at Danmark er lukket ned – og de udfordringer vores erhvervsliv står overfor," skriver Sorø Erhverv til virksomhederne i kommunen. Alle håber vi nu, at nedlukningen af Danmark hurtigst muligt får den ønskede effekt – begrænsning af spredning af Coronavirus – således at virksomhederne kan komme tilbage på fuld kraft.

Affaldspladser er åbne

AffaldPlus meddeler at deres anlæg og genbrugspladser holder åbent som normalt. Der vil dog være mindst muligt personale på pladserne, og alle kunder bedes om at vise hensyn og holde afstand.
Affaldspladser er åbne

PGI lukker for alle marts-aktiviteter

PGI lukker for alle marts-aktiviteter
Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforening har lukket ned for alle aktiviteter pr. 12. marts. Det gælder al træning i badminton, gymnastik og motionsløb. Også gymnastikopvisningen d. 28. marts er aflyst.

Stylist-aften udsat

På grund af Coronasituationen har Nyt Syn valgt at udsætte arrangementet med stylist Liselotte Thygesen til mandag d. 27. april og tirsdag d. 28. april. De kunder, der i forvejen er tilmeldt, bliver kontaktet af butikken.
Stylist-aften udsat

Se hvad der sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet