soroe-large

Sorø Kommune på nødblus

Sorø Kommune følger de centrale udmeldinger og kører, som det øvrige offentlige Danmark, på nødblus i den kommende tid. Skoler og daginstitutioner lukker fra mandag den 16. marts og foreløbigt to uger frem. Fra Sorø Kommunes side skal lyde en stor ros til de mange forældre, som allerede i dag har valgt at holde deres børn hjemme, og en opfordring til, at man også gør det fredag.
Sorø Kommune på nødblus

Sorø Erhverv står til rådighed pr. mail og telefon

Sorø Erhverv står til rådighed pr. mail og telefon
Som det nok er alle bekendte, så lukker store dele af det officielle Danmark ned fra på mandag og to uger frem – grundet frygten for spredning af Covid-19. Dette medfører at Sorø Erhverv ikke kommer til at gennemføre arrangementer, netværksmøder mv., den kommende tid, idet de er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, og ikke møde ind på rådhuset.

Frivilligcentret lukker for personlige møder

Frivilligcenter Sorø fortsætter sit arbejde med rådgivning, informationer mv, men de arbejder nu hver især hjemme. De træffes kun på telefon og mail. Alle er naturligvis velkomne til at ringe. Al anden aktivitet aflyses eller flyttes, og foreninger opfordres til at gøre det samme.
Frivilligcentret lukker for personlige møder

Garn, filtsko og mohairsokker til døren

Grundet den særlige situation tilbyder Birkemosehus ved Sorø strikkekits og opskrifter sendt til døren fragtfrit. Er du en af dem, der har mere tid til at strikke nu her, så mail eller ring og Anne sender forslag til opskrifter. Gårdbutikkens øvrige produkter sendes også fragtfrit v. køb over 400 kr.
Garn, filtsko og mohairsokker til døren

Ny bestyrelse for Lokalhistorisk Forening

Ny bestyrelse for Lokalhistorisk Forening
Ny bestyrelse for Lokalhistorisk Forening for tidligere Dianalund kommune. Foreningen holdt ordinær generalforsamling tirsdag den 10. marts.

Fra Moonjam til store cigarer

Festivalkoncerter på Kunstnergaarden og Parnas med en råt afslappet saxofonist og en mangesproget iransk rytmebombe. Sommerens Sorø Jazzfestival får besøg af den fanden-i-voldske saxofonist Jens Haack, der ikke er bange for at udfordre den politiske korrekthed. Han – som ikke mindst er kendt for sin 15 år lange medvirken i Moonjam – spiller billedlig talt gerne i tåger af cigarrøg foran dristigt henslængte kvindfolk!
Fra Moonjam til store cigarer

Se hvad der sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet