dit-soroelogo

Fastelavn i Pedersborg Kirke

Pedersborg Kirke fejrer fastelavn på søndag den 23. februar kl. 14. Gudstjenesten er særligt tilrettelagt for børn. Derefter tøndeslagning, boller og kakao i Sognegården. Gratis deltagelse.
Fastelavn i Pedersborg kirke

Røde Kors Sorø - generalforsamling

Røde Kors Sorø - generalforsamling
Onsdag 26. februar kl. 19 – 21 holder Røde Kors Sorø generalforsamling. Det sker i Møbelbutikken på Industrivej 7. Udover det formelle med beretning, regnskab og valg er der mulighed for at diskutere stort set alt med relation til Røde Kors og Røde Kors Sorø.

Grænseforeningen i Sorø

Hvorfor er der en Grænseforening i Sorø? Efter en folkeafstemning om en ny grænsedragning, vil der altid blive efterladt nogle på begge sider af grænsen, der havde ønsket et andet resultat. Der findes således både et tysk mindretal i Danmark og et dansk mindretal i Sydslesvig. Og det er netop disse mennesker, der har vores bevågenhed, skriver formand Ruth Villadsen.
Grænseforeningen i Sorø

Åbent Hus på Absalon

Åbent Hus på Absalon
Professionshøjskolen Absalon inviterer alle interesserede til Åbent Hus d. 22-27. februar i alle 8 uddannelsesbyer med oplæg fra forskellige uddannelser. Det sker i på Ernæring og Sundhed i Sorø Campus tirsdag den 25. februar 2020 kl. 17-19.

Lysen Biler søger erhvervssælger

Er du en erfaren erhvervssælger, der har lyst til nye udfordringer, har du chancen hos Lysen Biler. Lysen Biler har forretninger i Sorø, Næstved og Ringsted og er autoriseret forhandler af Fiat Professional og af Nissan varebiler.
Lysen Biler søger erhvervssælger

Salon med Torsten Bøgh Thomsen

Salon med Torsten Bøgh Thomsen
Med nedslag i kendte og mindre kendte værker af H. C. Andersen fortæller ph. d. Torsten Bøgh Thomsen veloplagt om sin nye bog Skyggepunkter. Det sker på Sorø Kunstmuseum søndag d. 23. februar kl. 14-16.

GYLDEN TIRSDAG

Sorø Kunstmuseum inviterer til endnu en GYLDEN TIRSDAG d. 25. februar kl. 16. Emnet er Behind the Scenes – reproduktion og original.
GYLDEN TIRSDAG

Unge & Stoffer - Musikforedrag Danni Elmo

En beretning om et liv på kanten med ADHD som trofast følgesvend på godt og ondt. Det sker onsdag den 25.03.20 kl. 19:00 - 21:30 på Sorø Borgerskole. Denne aften arrangerer LOF Sorø i samarbejde med SejtAtSigeNej, SUP Sorø Ungdoms Projekt og PUST.
Unge & Stoffer - Musikforedrag Danni Elmo

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet