dit-soroelogo

Enhedslistens Bo Mouritzen skaber splittelse i byrådet

"Det er nok ikke gået manges næse forbi, at Bo Mouritzen ihærdigt promoverer sig selv og skaber splittelse i Sorø byråd - senest med en hård kritik af at flertalsgruppen skulle bygge mure op og føre rigid blokpolitik." Det skriver Bo Christensen, Gruppeformand for De Konservative i Sorø Byråd.
Enhedslistens Bo Mouritzen skaber splittelse i byrådet

Pæne små pingviner

Pæne små pingviner
Siger man Pingvinerne, kommer man uvægerligt til at tænke på Nice Little Penguins og bandets allerstørste hit "Flying". Sangen var en ren landeplage i 90’erne - ikke kun i Danmark Men Nice Little Penguins er andet og mere end Flying. Med mere end seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der nu byder op til koncert i Kulturcafé Ludvig.

Verdens Dybfryser

Kom med til et spændende foredrag med den første danske kvinde, der er blevet Fellow af The Explorers Club. I foredraget tager eventyreren og havpattedyrbiologen Cecilia publikum med på en fascinerende sejlads til Antarktis. Det sker den 12/03/2020.
Verdens Dybfryser Og Pingvinernes Rige

Kragerup Gods i kærlighedens tegn

Kragerup Gods i kærlighedens tegn
På Valentinsdag kan du fredag den 14. februar overraske din kæreste/ægtefælle med en romantisk aften i herskabelige rammer på Kragerup Gods. Temaet er ren kærlighed, når godskokkene tilbereder en delikat 4-retters middag.

Er du klar til at ændre dit liv?

Nu har du muligheden for at få den viden og den motivation, der skal til for at ændre din hverdag til det bedre, hvis du har en kronisk sygdom. Sorø Sundhedscenter inviterer dig med diabetes, KOL, hjertesygdom, rygproblemer eller autoimmun sygdom til at deltage i et 12 ugers trænings- og undervisningsforløb. Ganske gratis vil du få et professionelt og kærligt spark til at ændre vaner og forbedre din sundhed.
Er du klar til at ændre dit liv?

Generalforsamling

Generalforsamling
Slaglille - Bjernede Lokalforening afholder til generalforsamling torsdag den 27. februar 2020 kl. 19.30 i Forsamlingshuset Slaglille - Bjernede.

Mie elsker museer

"Jeg holder af den lokale fortælling med alle dens krinkelkroge af entusiastiske, dedikerede, excentriske mænd og kvinder, der fulgte deres hjerter og farvede de byer, de boede i." Museum Vestsjælland har ansat Mie Ellekilde som formidlings- og kommunikationschef. Mie Ellekilde arbejder i hele Museum Vestsjælland har til dagligt kontor på Sorø Museum.
Mie elsker museer

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet