dit-soroelogo

Nisseskæg

"Til morgen fandt jeg dette sjove fænomen på min tur i skoven," skriver Jens Rasmussen. "Det kaldes "nisseskæg" og er små iskrystaller dannet i let frost med høj luftfugtighed." Mange tak for billedet.
Nisseskæg

Omfartsvejen udstiller blokpolitikken

Bo Mouritzen (Ø): "Da Enhedslisten kun har et mandat i byrådet, havde vi da regnet med, at de 24 andre mandater ville finde sammen med henblik på at vedtage en omfartsvej. Det er ikke sket. Årsagen skal efter vores opfattelse findes i, at det har været vigtigere for byrådsflertallet (B, C, O og V) at holde S og SF ude af forhandlingerne, end det har været at nå det politiske mål."
Omfartsvejen udstiller blokpolitikken

Kurer med kultur

Kurer med kultur
For ikke længe siden fik Sorø Kurer til opgave at transportere Ove Sternows store relief af skuespillerinden Jonna Neiiendam til Ludvig Holberg Museet Tersløsegaard ved Dianalund. Nu har virksomheden stået for en transport fra Nivaagaards Malerisamling til Sorø Kunstmuseum.

Grundkursus i mænd

Grundkursus i mænd
Psykoterapeut i Sorø, Jane Lee, afholder onsdag den 18/3 kl 18.30-21 Grundkursus i mænd. Det handler om at blive klogere på mandens væsen. Det er en aften hvor vi med største respekt (og morskab) kan tale om forskelligheder. Vi tager udgangspunkt i kvinders dagligdag og (alle) de problematikker der opstår i samspillet mand/kvinde.

Fyldt med energi

Den konservative vælgerforening har for nylig afholdt generalforsamling og det blev en både velbesøgt og indholdsrig generalforsamling. Forud for generalforsamlingen indledte folketingsmedlem Marcus Knuth med at tage pulsen på det politiske klima på Christiansborg.
Fyldt med energi

Statist i jazzfilm?

Statist i jazzfilm?
Sorøs vinterjazz stævner ud med en serie koncerter i de kommende uger. Oplev koncerter på bl.a. Kunstnergaarden, Kulturcafé Ludvig og Café Tre Konger og Kragerup Gods. Og allerede i april kan umættelige jazzelskere få meget mere at lytte til foruden chancen for at medvirke i en ny jazzfilm.

Poetiske storbybilleder

I disse dage er Sorø Kunstmuseum i fuld gang med at gøre klar til museets næste særudstilling. De glæder sig til at præsentere en af Danmarks absolut førende fotografer: Krass Clement. Udstillingen åbner 29. februar.
Poetiske storbybilleder

Se Silkevejen

Se Silkevejen
Frem til 12. april kan du få serveret den spændende historie, om hvordan silke og porcelæn bliver eftertragtede luksusvarer i Danmark. Silkevejen betød ikke kun udveksling af varer, også tanker, skikke, religioner og sygdomme fandt vej på kryds og tværs.

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet