dit-soroelogo

Forår ved søen

Pudderskyer spejler sig i søen. Mange tak til Jakob Grarup for det fine forårsfotografi første mandag i marts.
Forår ved søen

Undgå yderligere gæld

Undgå yderligere gæld
"Det er Enhedslistens holdning, at lån påvirker fremtidens velfærd og budgetter, derfor bør de kun
optages, hvis der skal bygges, eller på anden vis laves investeringer," skriver Byrådsmedlem Bo Mouritzen.

Festgudstjeneste i Bjernede Kirke

Slaglille Bjernede Skytte-, Gymnastik og Idrætsforening er efterhånden en gammel dame. Foreningen blev stiftet 22. marts 1870 og er dermed en af landets ældste idrætsforeninger. Efter nederlaget i den Slesvigske krig 1864 havde Danmark foruden Sønderjylland mistet en væsentlig del af sit areal. Festgudstjenesten afholdes fredag 20. marts kl. 16.30 i Bjernede Kirke.
Festgudstjeneste i Bjernede Kirke

Kommende menighedsrådsvalg

Der er valg til nye menighedsråd torsdag 17. september 2020, og allerede nu skal de første skridt tages. De siddende råd håber på stort fremmøde og opfordrer til, at man har overvejet sit eventuelle kandidatur.
Kommende menighedsrådsvalg

Oplev Mattias Kolstrup på Comwell Sorø

Oplev Mattias Kolstrup på Comwell Sorø
Rock på menuen! Den succesfulde sanger og tidligere forsanger i bandet Duné Mattias Kolstrup giver en særlig intimkoncert med sin trio på Comwell Sorø.

TV-portræt af Galleri Soli

Galleri Soli og indehaver Soli Madsen blev for nylig portrætteret af TV Øst. Det er datteren Cecilia, der har lavet alle de glasting, som man kan se i udsendelsen her.
TV-portræt af Galleri Soli

H. C. ANDERSEN KOMMER TIL KRAGERUP

H. C. ANDERSEN KOMMER TIL KRAGERUP
Den 4. april 2020 afholder Kragerup Gods et helt særligt arrangement, hvor de genskaber H.C. Andersens 9 retters middag fra hans 70 års fødselsdag den 2. april 1875. Retterne er inspireret af forfatterens berømte fortællinger om 'Svinedrengen', 'Under piletræet', 'De vilde svaner' og mange flere.

Byportalen samarbejder med specialist i kulturformidling

”Vi er meget glade for samarbejdet med KultuNaut. I en by som Sorø har vi, siden Dit Sorø blev søsat i 2010, haft byens bedste online aktivitetskalender, når vi selv skal sige det. Men nu har vi endnu flere kalenderopslag. Med KultuNauts hjælp til Det sker kan vi bruge vores ressourcer på at udvikle andre stofområder, eksempelvis vores fotoreportager og debatsektionen,” siger Signe Dahl Lumholt, direktør for Byportalerne.dk ApS
Byportalen samarbejder med specialist i kulturformidling

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet