dit-soroelogo

En forårsdag

Det spirer! Mange tak til Jens Rasmussen for billederne af en forårsdag ved Sandagermosen.
En forårsdag

Stimulastik 6-12 mdr.

Stimulastik 6-12 mdr.
Ditte Maria Seyler Kvist starter undervisning i stimulastik hos LOF Sorø. Det sker tirsdag den 17.03.20 kl. 12:00 - 13:00 på Værkerne. Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik. Det er et koncept, der bygger på den ergoterapeutiske viden om børns motoriske og sansemæssige udvikling.

Åbent hus hos Sorø Smertebehandling

Lørdag den 7. marts kl. 11-13 holder Sorø Smertebehandling åbent hus i anledningen af 3 års fødselsdag på Østergade 4. Der vil være rig mulighed for at møde alle husets behandlere og undervisere samt få mini-behandlinger.
Åbent hus hos Sorø Smertebehandling

I Munke Bjergby stiger solen op

I Munke Bjergby stiger solen op
Mette Skjoldan mødte sognepræst Kirsten Jeanette Fogsgaard i præstegården i Munke Bjergby - et hyggeligt sted med højt til loftet - til en snak om præstegerningen, Ingemanns salmer og et dyk ned i historien.

Haveforedrag på Sorø Museum

Den 12. marts kl. 19 indbyder Havehistorisk Forening til et foredrag om ”Permakultur – er det fremtidens klimavenlige have”. Mette Brodersen - permakulturgartner i Birkegårdens Haver og medlem af bestyrelsen for PermakulturDanmark – vil belyse filosofien bag permakultur, hvorfra kommer den, og hvorfor er den så vigtig lige nu, hvor klimaforandringer er i sigte.
Haveforedrag på Sorø Museum

Frivilligcenterets generalforsamling

Frivilligcenterets generalforsamling
Vi lægger ud med at spise sammen, alle foreninger får mulighed for at præsentere sig, og Ole Brøndum fra Herreværelset giver et muntert frivillig-indslag om nogle af de skønne ting han oplever som frivillig. Det sker den 24. marts.

Guitarrock fra absolut øverste hylde

Lørdag den 7. marts kl. 20 giver Sørensen Andersen Band koncert i Kulturcafé Ludvig. I forbindelse med Søren Andersen Bands koncert på Kulturcafé Ludvig om aftenen er der om eftermiddagen kl. 16 "masterclass" med Søren Andersen for guitarinteresserede.
Guitarrock fra absolut øverste hylde

Hvad er en Lommeven?

Det er små bamser, som lige passer i hånden på de mindste børn, men formålet med bamserne er det vigtigste. De bliver nemlig givet til børn, der kommer til at stifte bekendtskab med vores sundhedssystem. Lommevennerne laves hos Café inTro efter idé af Ilse, der selv har strikket omkring 850 lommevenner. Café inTro opfordrer alle strikkende - øvede som uøvede - til at være med til at føre Ilses projekt ud i livet.
Hvad er en Lommeven?

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet