dit-soroelogo

Fastelavn i Fjenneslev Kirke

Gudstjenesten indeholdt fortællingen om, hvorfor vi fejrer fastelavn, og den var tilrettelagt efter at der kom feer, tigerdyr, skeletter, kineserkåber og andre udklædninger.
Fastelavn i Fjenneslev Kirke

Til veganere fra MENY

Til veganere fra MENY
MENY SORØ præsenterer den nye veganske serie fra Naturli’. I serien finder man bl.a. pizza, soja pølser, kødfri fars, og fars der kan formes, falafel og meget andet. MENY har også et opskriftshæfte med lækre retter.

Koncert med Janne Mark Trio

Torsdag den 12. marts kl. 19.00 afholdes koncert med Janne Mark Trio i Munke Bjergby Kirke. Janne Mark (f. 1973) har etableret sig som en af de mest overbevisende salmedigtere og komponister i hendes generation i Danmark og i udlandet med den internationale udgivelse ’Pilgrim’ på det tyske jazz-label ACT.
Koncert med Janne Mark Trio

Klar til Sorø Byløb

Klar til Sorø Byløb
Så meddeler Sorø Rotary Klub, at tilmeldingen er åbnet til Sorø Byløb 6. juni 2020. Der er også tilbud om løbetræning med opstart den 11. marts 2020.

Modeshow for tweenspiger

INbetween inviterer til modeshow for tweenspiger (10-13 år / 4.-6. klasse). Se de nye forårsstyles og hør om tidens trends. Det sker søndag den 8. marts 2020 kl. 14. Billetterne sælges i butikken efter først-til-mølle-princippet.
Modeshow for tweenspiger

Stemmens kraft, kroppens klang

Stemmens kraft, kroppens klang
Til dig, der gerne vil forkæle dig selv, forstå din krop og de signaler den sender, er her et spændende tilbud. Som noget helt nyt tilbyder Energipsykologi Danmark i Sorø dette kursus på hverdage. Det første hold d. 5. og 6.3 er fyldt, men der er stadig 2 pladser d. 9. og 10.3, oplyser Mette Barfoed.

Byg et digt

Kom og deltag i et helt unikt lyrikprojekt, hvor du kan bygge digte eller måske lave en skæv fortælling, ud af mere end 12.000 håndskårne ord fra gamle bøger. Det sker i Café Skotte & Stentoft den 27. februar kl. 19-21. Inden workshoppen vil der være et inspirerende oplæg af billedkunstneren. Der kræves ingen lyriske forudsætninger for at deltage, kun gå på mod og nysgerrighed.
Byg et digt

Biavl for begyndere

Biavl for begyndere
På begynderkursus i biavl hos LOF Sorø gennemgår deltagerne alt det der er vigtigt at vide, inden du køber dine første bier. Kurset, der starter 17. marts, er en naturlig forløber til undervisningsforløbet sommeren over i din lokale biavlerforenings skolebigård.

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet