soroe-large

April-jubilæer hos Hørkram

Stort tillykke til Benedikte, Torben og Aage!
April-jubilæer hos Hørkram

Ekstra Tirsdagstræf - mød Sorø Ældreråd

Ekstra Tirsdagstræf - mød Sorø Ældreråd
Den 3. maj kl. 10.00 besøger Inge Mortensen fra Ældrerådet biblioteket i Dianalund.

Lækkert tøj og tapas

På fredag d. 22/4 fylder Det Kollektive Klædeskab forhallen på stationen med lækkert tøj, og Café Skotte og Stentoft sælger lækre cocktails. Fra kl. 19 er der fri entre for alle. Kl. 18 serveres tapas og et foredrag af stylist Edith Lia Hernandez.
Lækkert tøj og tapas

En uge med trivsel i fokus

En uge med trivsel i fokus
Sorø Kommune vil gerne støtte op om et sundt og aktivt (arbejds-)liv og være med til at fremme trivslen for alle. I uge 20, samme uge som byløbet, arrangerer de derfor sundheds- og trivselsuge i hele kommunen for erhvervsliv, borgere, foreninger, kommunalansatte m.fl.

I strid med landskabet

DN Sorø har klaget over, at Sorø Kommune giver Sandstone tilladelse til at udvide endnu en gang. "Virksomheden er nu på vej til at blive så stor, at den hører hjemme i et erhvervsområde, hvilket landzone vejledningen netop også peger på," skriver formand Niels Hilker.
I strid med landskabet

Nyt magasin på vej

Nyt magasin på vej
Dette års første Ringsted & Sorø Magasin udkom i uge 14, og vi siger mange tak fordi I har givet det en fin modtagelse. Vi er i gang med et nyt magasin til jer alle i begge kommuner og næste Ringsted & Sorø Magasin husstandsomdeles således i uge 22 - lige op til Pinse.

Stem nej til EU-hæren

DF Sorø: Forsvarsforbeholdet har intet med Ukraine-krisen at gøre, men alligevel udnytter regeringen og de borgerlige partier nu denne krise til at få afskaffet det danske EU-forbehold på forsvarspolitikken ved en folkeafstemning onsdag d. 1. juni.
Stem nej til EU-hæren

Nu kan du brevstemme til folkeafstemningen den 1. juni

Onsdag den 1. juni 2022 er der folkeafstemning i Danmark. Men faktisk kan du afgive din stemme allerede nu, hvis det passer dig bedre end at stemme på selve valgdagen på det valgsted, du hører til. Så skal du bare brevstemme. Du kan brevstemme fra onsdag den 20. april til og med lørdag den 28. maj 2022 kl. 16.00.
Nu kan du brevstemme til folkeafstemningen den 1. juni

Sundhedshjælp til ukrainske flygtninge

Sundhedsministeriet vil nu i dialog med KL, Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) hurtigst muligt fastlægge, hvordan hjælpen til de privat og kommunalt indkvarterede ukrainere skal tilrettelægges. Ukrainere, der er indkvarteret på et asylindkvarteringssted får behandling via den læge, der er tilknyttet stedet.
Sundhedshjælp til ukrainske flygtninge

Mange får alligevel ikke udbetalt overskydende skat

Mange får alligevel ikke udbetalt overskydende skat
Nu begynder Skattestyrelsen udbetalingen af overskydende skat fra årsopgørelsen, og mange borgere har igen i år grønne tal på bundlinjen. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at pengene bliver udbetalt. I Region Sjælland er den største andel af borgerne blevet modregnet. Her er det 8 procent af indbyggerne, der er blevet modregnet i udbetalingen af overskydende skat i 2021.

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram