soroe-large

En ny begyndelse

Intet slår følelsen af forårets første sol. Den der dejlige påmindelse om, at alt i naturen er friskt og nyt. Kom ind og se alle de nye smarte stel hos Nyt Syn Sorø.
En ny begyndelse

Påske på Midtsjællands Planteskole

Påske på Midtsjællands Planteskole
Påskeharen har været forbi Midtsjællands Planteskole og gemt æg til børnene. Når I har fundet et æg, kan I komme til kassen og få det byttet til et stykke påskechokolade. Der er også lidt påskesjov for de voksne - gæt hvor mange æg der er i glasset og deltag i lodtrækningen om en kurv med forårsblomster og et gavekort.

Den heldige vinder

Vinderen er nu fundet af påskekonkurrencen i Sorø og Ringsted Magasinet i samarbejde med Dit Sorø og Dit Ringsted. Gitte Jørgensen fandt alle æggene, som var gemt i magasinet, nemlig 24 stk. Tillykke og tak til alle jer der deltog i konkurrencen. Glædelig Påske til alle!
Den heldige vinder

Påskehygge på Parnas

Påskehygge på Parnas
Så bliver foråret og sæsonen for alvor skudt i gang på Parnas. Der er gang i bålet kl. 10-14, hvor vi bager pandekager, der er sjove påskeaktiviteter, hulebyen bare venter på at blive leget i, og gederne skal som altid klappes.

Høring om solceller i Vedde

Nu sættes planlægning for et solcelleanlæg syd for Vedde i gang. Bemærkninger er velkomne!
Høring om solceller i Vedde

Kom en tur til Kongskilde Naturcenter og oplev foråret

Du kan prøve livet som solsort på turen Solsortens Forårsmission. Du får næb, kort og opgavehæfte med på turen. Vil det mon lykkes dig at klare forårsmissionen og få en masse dunede unger i din rede?
Kom en tur til Kongskilde Naturcenter og oplev foråret

Se påskelam på Fårets Dag

Se påskelam på Fårets Dag
Påskelørdag d. 16. april kl. 10-16 slår en række fåreavlere dørene op for at vise og fortælle om deres får over hele landet. Der findes over 30 fåreracer her i landet, og lammene er meget forskellige både i farve og udseende. Nogle får egner sig primært til kødproduktion, men visse racer, især de nordiske får, udnyttes både kød, uld og skind. Birkemosehus og Hørhaven ligger begge i Tystrup-Bavelse Naturpark blot 10 min. kørsel fra hinanden.

Søg tilskud til din forening

Det er nu muligt for lokale foreninger under Friluftsrådets medlemsorganisationer at søge om tilskud til at styrke foreningens arbejde med friluftsliv. Lokalforeningspuljen uddeler i alt 2.425.000 kroner, og foreninger kan søge op til 40.000 kroner. Der er ansøgningsfrist 23. maj 2022.
Søg tilskud til din forening

Bliv klogere på multihuse på LAG-generalforsamling

Bliv klogere på multihuse på LAG-generalforsamling
LAG Midt-Nordvestsjælland afholder årets generalforsamling 21. april hos Væksthus Havnsø. Alle fastboende over 15 år i én af kommunerne Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø kan gratis være med i foreningen, der uddeler EU-midler til at støtte iværksætterne og små virksomheder.

God Påske fra Dit Sorø

Byportalen ønsker vores læsere og partnere en God Påske med masser af solskin og chokolade. Redaktionen er tilbage ved indbakken tirsdag den 19. april. Send som altid jeres opslag til redaktionens mail.
God Påske fra Dit Sorø

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram