soroe-large

Spar 25% på Masai og Femilet

Fredag den 1. april holder Johs. Clausen Masai-dag, hvor du kl. 12-17 kan møde Tina fra Masai, der vil inspirere dig med forårets farver og tendenser. Og fra torsdag til lørdag holder de Femilet-dage, hvor du kan spare 25% på alt Femilet (ikke nedsatte varer) - også på alle nyhederne!
Spar 25% på Masai og Femilet

Skal du med til reception?

Skal du med til reception?
Frisør AcaPella, Bettina, Pernille og Cecilie, har indgået et samarbejde med Beauty By Thinne og Evexia Care, og i den forbindelse er du inviteret til deres fælles åbningsreception fredag den 1. april 2022 kl. 14.

Fyrtårnsprisen til Varig

Fyrtårnsprisen i Sorø gik i år til firmaet Varig Teknik og Miljø, der har speciale i affaldshåndtering. Det konservative byrådsmedlem Sofie Ullerup Torpegaard overrakte prisen til direktør Preben From Hansen. Omtrent 150 erhvervsfolk og politikere fra hele kommunen var mødt op til festlighederne, der ikke blev mindre festlige af aftenens konferencier, Carsten!
Fyrtårnsprisen til Varig

Velkommen til fremtidens briller

Velkommen til fremtidens briller
Briller er ikke bare briller, det er også et personligt udtryk og stil. Det ved Nyt Syn Sorø i Arkaden alt om, og kan præsentere jer for fremtidens briller, nemlig brandet 'YOUMAWO'. Dette spændende brand 3D printer alle stel, så du har mulighed for at justere højde, bredde og tilpasning allerede i produktionen af stellet. En mulighed Nyt Syn Sorø har set frem til for at kunne tilpasse endnu bedre briller til dig.

15 butikker er nu med i indsamling af smykker

Gamle smykker bliver til nye, og det er godt for klimaet. Det er ideen bag nyt initiativ fra Réviv Studio, som allerede har fået 15 butikker med om bord. Sorø er en af de byer, hvor kunder nu kan aflevere brugte smykker og få rabat på nye re-designede øreringe og halskæder.
15 butikker er nu med i indsamling af smykker

Vil du ansætte en ukrainer?

Vil du ansætte en ukrainer?
Sorø Kommune arbejder på højtryk og på tværs af fagligheder på at være klar til at tage imod de ukrainske flygtninge, der forventes af måtte komme til kommunen, meddeler Sorø Erhverv. Jobcenteret er i fuld gang med forberedelserne til at tage imod dem.

Opstart af supervisionsgruppe for terapeuter, coaches og mentorer

Arbejdet med sårbare klienter eller borgere med udfordringer på forskellig vis kræver, at du løbende får støtte og sparring for at kunne rumme dette meningsfulde, men krævende arbejde. Karin van Everdinck, indehaver af Everdinck Kunstterapi i Sorø, starter d. 22. april en supervisionsgruppe med 4-6 deltagere.
Opstart af supervisionsgruppe for terapeuter, coaches og mentorer

Varmecheck øges til 6000 kr.

Varmechecken udbetales automatisk i august og september, når data er indsamlet, og udbetalingssystemet er klar. Ministeriet opfordrer kommunerne til et øget opsøgende arbejde for at sikre viden om mulighed for støtte.
Varmecheck øges til 6000 kr.

De sidste COVID-19-indrejserestriktioner ophæves

De sidste COVID-19-indrejserestriktioner ophæves
Indrejserestriktionerne er løbende blevet lempet og nu fjernes den sidste restriktion. Siden den 1. marts 2022 har den eneste tilbageværende COVID-19-indrejserestriktion været et krav om test senest 24 timer efter indrejse i Danmark for personer, der hverken er vaccinerede med en anerkendt vaccine eller tidligere smittede, og som indrejser fra lande uden for EU og Schengen. Dette krav ophæves ved midnat natten til den 29. marts 2022, hvorefter der ikke længere vil være COVID-19-restriktioner ved indrejse i Danmark.

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram