soroe-large

Stemmer fra Sorø

I den nye podcast ‘Stemmer Fra Sorø’ vil Dan Kiving lade soranere og andet godtfolk komme til orde med beretninger fra hverdag og fest i hele Sorø fra nord til syd - fra øst til vest. Og den vil lade verden vide, at der er masser af liv i Sorø, at her foregår en masse spændende og at både alt det frivillige - og erhvervslivet er i fuld vigør.
Stemmer fra Sorø

Det er sæson for tørre øjne

Det er sæson for tørre øjne
De kolde vintermåneder kan give dig tørre øjne, og det er en helt normal tilstand, der sjældent er alvorlig. Tørre øjne opstår, hvis du har en nedsat tåreproduktion. Det betyder, at øjets overflade ikke bliver dækket ordentligt af tårer, og derfor vil øjet føles tørt. Heldigvis er der hjælp at hente hos Nyt Syn Sorø.

Gør et Georg-kup

Lige nu er der gode besparelser at finde hos Fred. Jensen & Søn, som har et skab fyldt med rabatter på Georg Jensen smykker.
Gør et Georg-kup

Tegn på at foråret er på vej

Tegn på at foråret er på vej
Februar lakker mod enden, og vi kan se frem til lidt lune plusgrader og en spirende natur. Ja, nu kan vi snart glæde os til de lysere og grønnere tider. Dit Sorø fandt forårsbebudere i Akademihaven.

Tak!

Tak til Bente Krogshave for et prægtigt mylder af vintergækker og erantis. 
Tak!

Café InTro søger frivilligkoordinator

Brænder du for at gøre en indsats for dine medmennesker? Vil du gerne gøre en forskel til glæde for gæster og frivillige? Vil du gerne være en del af et arbejdsfællesskab baseret på Folkekirkens værdigrundlag? Så er du måske den nye frivilligkoordinator i Café InTro.
Café InTro søger frivilligkoordinator

En lærerig aften i klimaets tegn

Sæt kryds i kalenderen til en spændende aften i klimaets tegn. Klimaforandringerne er et hyppigt emne i både politik og medier, men det kan være svært at forstå, hvad der tales om. DN Sorø holder derfor klimaskole, der vil gøre almindelige borgere bedre rustet til at deltage i denne vigtige debat.
En lærerig aften i klimaets tegn

Fastelavnsgudstjeneste

Fastelavnsgudstjeneste
Pedersborg Kirke inviterer til fastelavnsgudstjeneste søndag den 27. februar kl. 14. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning og boller mm. i Sognegården.

God stemning, stort engagement og på med arbejdstøjet

"Jeg er glad for at have fået en plads i kommunalbestyrelsen og ser frem til at arbejde for at styrke vores lokalsamfund og give Stenlille en stemme i kommunalbestyrelsen. Fortsætte den udvikling, der er sat i gang med byggeri på Slettebjerg, seniorboliger i det Gamle rådhus og renovering af Hovedgaden," skriver Jens Jacobsen, Konservative.
God stemning, stort engagement og på med arbejdstøjet

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram