soroe-large

Handicapområdet er mit vigtigste fokus

Behandler vi samfundets skrøbeligste og mest udsatte borgere ordentligt og ligeværdigt? Og giver vi dem den støtte og hjælp, de og deres nærmeste har behov for? Og både ifølge vores danske idealer, lovgivningen og konventionerne har krav på? Og svaret er stadigvæk et rungende NEJ! På mange felter er udviklingen gået den modsatte og forkerte vej, skriver Dan Kiving, Hjerneskadeforeningen Vestsjælland.
Handicapområdet er mit vigtigste fokus

Nytårskur - tilmeld dig nu

Nytårskur - tilmeld dig nu
Sorø Erhverv har fornøjelsen af igen at byde velkommen til nytårskur, som i år finder sted hos VKST – denne gang i marts!

Kender du en poder?

Når der skrues ned for testindsatsen den 7. marts, står mange podere uden job. Sorø Kommune vil mægtig gerne i kontakt med dem – de mangler nemlig hænder i hjemmeplejen og på plejecentrene.
Kender du en poder?

Her er landets bedste iværksætterkommuner

Her er landets bedste iværksætterkommuner
Iværksætterlysten har generelt været god i 2021, selvom tempoet på nye CVR-numre faldt i sidste halvår. På tværs af landsdele og kommuner er der dog stor forskel på, hvor mange nyetableringer der er. Se her, hvordan Sorø Kommune klarer sig.

Minikoncert og Generalforsamling

Tirsdag den 22. februar kl. 19.00 er der Minikoncert og Generalforsamling i Sorø Internationale Musikfestival - Klassisk i Sorø i Sorø Klosterkirke, Nordre Korsarm. Der er fri entré.
Minikoncert og Generalforsamling

To kor i klosterkirken

Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor synger sammen med Frederiksberg Drengekor søndag den 27. februar kl. 16 i Sorø Klosterkirke. Hele weekenden har de to kor sunget sammen og øvet programmet til eftermiddagens koncert.
To kor i klosterkirken

INbetween har rabat på alt overtøj

INbetween har rabat på alt overtøj
Hele vinterferien uge 7 får du mindst 25 % RABAT på alt overtøj i INbetween. Se det fine udvalg af jakker og frakker til teens af begge køn og kvinder i butikken på Storgade eller i webshoppen.

Giv historien videre til dine efterkommere

Til tirsdagstræffet den 1. marts får Sorø Bibliotek besøg af Dorthe Seneka, der vil fortælle om hvor vigtigt det er, at vi giver historien videre til vores efterkommere. Dorthe Seneka er et kendt ansigt på biblioteket, hvor hun i mange år har været ansat som biblioteksassistent. Nu er hun på efterløn og nyder mere tid med sine fire børn og syv børnebørn, så der er mange efterkommere at underholde.
Giv historien videre til dine efterkommere

Tør du?

Tør du?
Tør du vælge en anderledes farve til din nye bil? Hvilken farve drømmer du om, din næste bil skal have? Lysen Biler har et stort udvalg af lækre brugte biler.

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram