soroe-large

Chokolade eller gulerod?

Sejers Konditori har lige nu tilbud på muffins, 3 STK for 25 kr. Vælg mellem chokolade eller gulerod.
Chokolade eller gulerod

Åbent efter aftale

Åbent efter aftale
I februar har Broby Planteskole kun åbent efter aftale. I er meget velkomne til at ringe eller skrive, hvis I står og mangler noget til haven. Den 1. marts skyder planteskolen en ny havesæson, med de almindelige åbningstider, i gang.

Legestue på Kongskilde Naturcenter

Den 22. februar er dagens tema på Kongskilde Naturcenter vand og vandkraft! Hvordan kan vandets kræfter skabe landskaber, og hvordan kan vi mennesker udnytte vandets kraft til eks mølledrift?
Legestue på Kongskilde Naturcenter

Lidt af en udfordring

Tak for Dorthe Klink, der har indsendt dette foto af et meget stort væltet træ ved Magdalenes hus på det gamle Ankerhus/Absalon.
En udfordring

Jazz Five spiller børnejazz

Jazz Five spiller børnejazz
Familiekoncerten på Sorø Kunstmuseum lørdag den 26. februar kl. 14 har i sidste øjeblik fået nyt program. Nu bliver det den festlige kvintet Jazz Five, der vil få børn og barnlige sjæle til at sprælle af fryd med en musikalsk rejse til New Orleans (det var ellers Count Basie, der var annonceret).

Foredrag af klimafysiker

Hvordan tilpasser vi os klimaforandringer? Det kan du blive klogere på når klimafysiker Jens Hesselbjerg Christensen, der er én af forfatterne af FN’s klimarapporter, dykker ned i svarene tirsdag den 1. marts kl. 18.45 på storskærm på Sorø Bibliotek.
Foredrag af klimafysiker

Erhvervslivet indleder 2022 med få konkurser

Erhvervslivet indleder 2022 med få konkurser
Et par måneder ude i fremtiden lurer blandt andet tilbagebetaling af momslån for danske virksomheder. Flere iagttagere forventer, at der vil komme flere konkurser til på den konto, men indtil videre er antallet af konkurser på et lavt niveau, hvor senest januars tal har vist et fald på hele 60 procent sammenlignet med januar 2021.

Venindeaften i Naturbar

Har I lyst til at hygge jer et par timer sammen med tøj og catwalk for hinanden, så skal I endelig kontakte Naturbar.
Venindeaften i Naturbar

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram