dit-soroelogo

Jim & Ghita filmede på Tersløsegaard

”Det er udviklingen”, svarede Ghita Nørby på spørgsmålet om, hvorfor Det Kgl. Teater så sjældent viser Holberg i vore dage. Selv er hun lige fra sin tid fra teatrets elevskole og gennem årtier på scenen opdraget i den holbergske skuespillertradition, og nostalgien udeblev ikke under hendes besøg i Holbergs stuer på Tersløsegaard forleden.
Jim & Ghita filmede på Tersløsegaard

Oplev Sorøs fortid med Tidslommen

Oplev Sorøs fortid med Tidslommen
Med Tidslommen på Sorø Museum får I historien om et helt fantastisk bygningsværk, der faktisk var noget af den mest avancerede ingeniørkunst i middelalderens Danmark. En bedrift der den dag i dag stadig aftvinger sig respekt for hvor velplanlagt og præcist, det var udført.

Workshop for børn: Byg dit eget kamera

En skotøjsæske, en coladåse eller noget helt tredje kan blive forvandlet til et kamera, der kan tage rigtige billeder. Sorø Kunstmuseum arrangerer to dage i vinterferien med Mathilde Helnæs.
Workshop for børn: Byg dit eget kamera

Sorø brillerer i Dining Week

Sorø brillerer i Dining Week
Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland. I Sorø kan du spise på Støvlet Katrines Hus og Comwell Sorø. Hvad der er på menuen, kan du se her.

Ny kunst i BOXEN på Udstillingsstedet.dk

Dit Sorø fik lov at smugkigge, da Camilla Thorup monterede sine keramiske skulpturer i BOXEN på UDSTILLINGSSTEDET.dk den 6. februar. Udstillingen hedder “Besked fra Ukendt Etage” og kan ses frem til den 15. marts.
Ny kunst i BOXEN på Udstillingsstedet.dk

Vinterferie i INbetween

Vinterferie i INbetween
Vinterferien er fyldt med sjov og hygge i INbetween! Mini makeovers. En fed konkurrence. 25-50 % rabat på alt overtøj.

Gyldent og organisk nyt

Forleden var Dit Sorø forbi Lange Guld Sølv Ure i Storgade, hvor indehaver Louise Knudsen netop havde fået forårskollektionen hjem fra smykkedesigneren Pernille Corydon. Serien har hårspænder i samme former som smykkerne.
Gyldent og organisk nyt

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet