dit-soroelogo

Fra Sorø til Sverige

I 2019 besluttede Altan.dk sig for, for alvor, at gøre indtog på det svenske marked for altaner og elevatorer. Virksomheden er således rykket ind i lokaler i den sydsvenske by Väsjö, mens Göteborg er den by hvor man i første omgang forventer at hente flest projekter.
Fra Sorø til Sverige

ÅRGANG 0

ÅRGANG 0
Rachels mor Theresia fortæller om serien, om at medvirke i serien, og hvorfor serien er så unik. Højskoleforeningen arrangerer foredraget, som finder sted på Sorø Gymnastikefterskole den 6. februar.

"Vi bliver ved, til vi blomstrer"

Sorø Handel og Service sørger for der sker noget i Sorø, fra foråret spirer til juletræet tændes. Men hvem udgør bestyrelsen for Sorø Handel og Service, og hvorfor lægger de tid og energi i handelstandsforeningen?
"Vi bliver ved, til vi blomstrer"

Blød uld fra Birkemosehus

Blød uld fra Birkemosehus
Selvom det ikke er streng vinter, kan uldtrøjer, mohairsokker og filtsko/støvler varmt anbefales. Birkemosehus har også gamle strikmodeller i nye farver. Gården har åbent alle dage hele året, men ring/sms inden dit besøg på tlf. 5132 6016.

Mød Lindberg i Sorø

Nyt Syn Sorø kan nu annoncere et længe ventet og stort efterspurgt arrangement, nemlig besøget af Rikke Frost fra Lindberg, der vil være i butikken torsdag d. 20. februar kl. 14-18.
Mød Lindberg i Sorø

Sko af genbrugsmateriale

Sko af genbrugsmateriale
Tidens krav til genbrug og genanvendelse bliver mødt i Skoringen i Storgade, hvor årets hotteste nyhed netop er ankommet.

Byrådets flertal og kvinderne

"Når der så skal laves en indstilling, hvor der specifikt står, at den skal afspejle et repræsentativt ud-valg af befolkningen, så syntes Enhedslisten ikke, at byrådet lever op til forpligtigelsen, når der ikke er kvinder imellem. Det er trods alt Sorø og ikke Saudi - Arabien vi lever i." Det skriver Byrådsmedlem Bo Mouritzen (Ø).
Byrådets flertal og kvinderne

Mal våbenskjold i vinterferien på Sorø Museum

Mal våbenskjold i vinterferien på Sorø Museum
Tirsdag den 11. februar kl. 11-16 er våbenskjold-værkstedet på Sorø Museum åben for hele familien. Motiverne på et våbenskjold fortæller om den person, der ejer det.

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet