soroe-large

Yoga for mænd

Er der langt ned når du skal binde snørebånd? Er det svært at sidde nede på gulvet? Drømmer du om at blive hurtigere på løbeturen eller fodboldbanen? Yoga 2A.1 på stationen starter et hold for mænd - seks gange frem til sommerferien.
Yoga for mænd

Sorø roerne åbner sæsonen på flotteste vis

Sorø roerne åbner sæsonen på flotteste vis
Fra de nyeste ungdomsroere over de rutinerede juniorer til senior og masters, alle Sorø roerne fik en dejlig weekend med gode løb, sammenhold og godt humør.

Min Bolighandel søger trainee

Vil du være Danmarks bedste ejendomsmægler? Hanne  Steenberg fra Min Bolighandel Slagelse og Sorø søger en trainee med ambitioner. Du får fleksible og varierede arbejdsdage med spændende opgaver, og du kommer med Hanne ud i marken og lærer faget fra bunden.
Min Bolighandel søger trainee

Nye åbningstider hos Sy og Rens

Nye åbningstider hos Sy og Rens
"Efter snart 50 år bag disken, er kroppen ikke hvad den har været, men butikken er min bedste medicin," meddeler Inge Hansen fra Sy & Rens. Butikken på Absalonsgade 7 indskrænker derfor åbningstiderne lidt. Fra onsdag d. 25. maj vil butikken således været lukket onsdag og torsdag. Ellers er alt som før og Sy & Rens, der bl.a. glæder sig til at deltage i midsommermarkedet.

Magiske Tuelsø

Mange tak til Käthe Olsen Wulff for en serie stemningsfulde billeder fra Tuelsø.
Magiske Tuelsø

Vejret indbyder til det

Vejret indbyder til det
JuiceClub i Holberg Arkaden byder som altid på lækre juice og milkshakes, bubble tea samt sunde sandwiches og salater. De har god barista kaffe og kage, og du kan enten nyde forfriskningerne i deres hyggelige cafe eller tage dem med på farten.

Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor fylder 10 år

Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor fylder 10 år, og det fejres med en skøn jubilæumskoncert i Sorø Klosterkirke søndag den 12. juni kl. 16. ”Vi har været i musikarkiverne og fundet vores hits frem fra alle 10 år og arrangeret dem for strygekvartet og klaver/orgel,” fortæller Merethe Køhl Hansen.
Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor fylder 10 år

Forår i Sorø

Forår i Sorø
Tusind tak til Jens Rasmussen for de smukke billeder fra Akademihaven.

Smuk vandretur til Skumringsgudstjeneste

Det var en dejlig bededagsaften i Fjenneslev kirke og sognehus. En gruppe bestående af alle generationer gik fra Skaterbanen i Fjenneslev igennem det flotte landskab med gule rapsmarker til Fjenneslev kirke, hvor der blev afholdt en god og velbesøgt gudstjeneste.
Smuk vandretur til Skumringsgudstjeneste

Den gamle kirkegård

Den gamle kirkegård
Stor skønhed og tid til omtanke. Fuglene synger, træerne springer ud, og der er en sjælelig ro rundt om de små stier på Sorø Klosterkirkes gamle kirkegård.

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på Facebook og Instagram