soroe-large

Et brag af en fødselsdagsfest

Midtsjællands Planteskole fejrer at Bjarne har fødselsdag tirsdag d. 17. maj 2022, og han fylder ikke bare år, han fylder intet mindre end 70 år. Samme dag fejrer de også Betina som ny ejer, samt hendes 10 år på planteskolen. Så kom og hils på!
Et brag af en fødselsdagsfest

Teambuilding på Parnas

Teambuilding på Parnas
Som noget nyt tilbyder Parnas Natur & Aktivitetspark nu teambuilding til virksomheder. Det gode samvær er i fokus på deres teambuildingkurser, hvor der er tid og rum til at man lærer sine kollegaer bedre at kende. Den 2. juni afholder Parnas Natur & Aktivitetspark åbent hus for virksomheder, hvor de viser alt hvad de kan frem.

Samtaler om moderskab

Du kan møde kropsterapeut Idun Pii Johannsen på Sorø Bibliotek torsdag den 2. juni kl. 19, hvor hun sætter blide rammer for en samtale om moderskab: Om de små ting og de store ting. Om det sjove, det dejlige, det sårbare, det irriterende, det provokerende, det udmattende og det hårde.
Samtaler om moderskab

VIP Tour de Vin-smagning

VIP Tour de Vin-smagning
Om aftenen den 1. juli kl. 18.30 har Butler Vin planlagt en spændende og anderledes vinsmagning. De kalder den VIP Tour de Vin-smagning, fordi vi skal smage os gennem Frankrig med START i Champagne og med MÅL i Cognac.

Fest og firmaudflugt

Skal du giftes, holde en anden mindeværdig fest, lave teambuilding med firmaet? Eller har du bare lyst til en anderledes udflugt i smukke omgivelser? Så er en tur med Sorø Bådfart en oplagt mulighed.
Fest og firmaudflugt

Fjernvarmeprojekt i Sorø

Fjernvarmeprojekt i Sorø
Sorø Kommune har afgjort, at et fjernvarmeprojekt kan etableres uden, at det skal miljøvurderes. Projektet omfatter konvertering af et naturgasområde til fjernvarme i en del af Sorø by.

Sorø Byløb takker de mange sponsorer

Sorø Rotary Klub og løbsleder Margit Nielsen glæder sig over at mange sponsorer - både tidligere og nye igen i år har sponsoreret et beløb til Sorø Byløb, som arrangeres i samarbejde med PGI.
Sorø Byløb takker de mange sponsorer

Historier om Åmosen

Historier om Åmosen
Projektet blev igangsat under coronanedlukningen, og nogle historier kom ind, men slet ikke nok. Nu relanceres projektet. Det sker i Borgerhuset i Dianalund den 25. maj kl. 18:30, hvor repræsentanter for RUC vil være til stede, men hvor det er meningen, at alle borgere kan komme og fortælle deres historier. Folkene fra RUC vil fortælle, hvordan disse kan indtastes på et kort.

Redaktionen ønsker dig en
herlig bededagsferie!

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på Facebook og Instagram