soroe-large

16 nye vine

Nu kan Vino Sorana løfte sløret for de seneste tilføjelser af vin i deres webshop. En uges rundtur i Piemonte og Toscana med besøg på nogle af områdernes bedste vingårde er blevet starten på et samarbejde med tre nye vinmagere, to i Piemonte og en i Toscana.
16 nye vine

Forsvar forbeholdet

Stem nej den 1 juni. "En moderne sikkerhedspolitik bør i stedet omhandle, hvad der er kritisk infrastruktur, og hvordan vi undgår at være i en situation, hvor vi er afhængige af korrupte og diktatoriske styrer, både i forhold til energi, men så sandelig også, når vi har solgt den statslige vaccineproduktion," skriver Bo Mouritzen, Enhedslisten i Sorø.
Forsvar forbeholdet

Skoleleder fratræder

Skoleleder fratræder
Sorø Kommune og skoleleder Steen Windfeldt har indgået en gensidig aftale om, at Steen Windfeldt fratræder som skoleleder for Stenlille Skole dags dato.

Perspektiv

"Med et fingerknips kan den danske økonomi i et krigshysteri bære at hæve forsvarsbudgettet til to procent af BNP, i alt 18 milliarder kroner – tja, lad os se, hvad oprustning fører til. Vi savner forældres holdning til, at seks kommuneskoler i Sorø Kommune skal spare fem millioner kroner, fordi der ikke er ‘råd’ til at sikre den kommende generations læring og trivsel," skriver Henrik Jandorf, bestyrelsesmedlem, Sorø Borgerskole
Perspektiv

Tag lige et par omgange

Det er tid at komme i form efter en lang vinter. Ved roklubben ved Sorø Sø - lige foran Værkernes have - finder du redskaber til fri afbenyttelse på din gå- eller løbetur i det grønne.
Tag lige et par omgange

Jazzkoncert på Kongsgaarden

Jazzkoncert på Kongsgaarden
Når Kansas City Stompers og Jesper Thilo spiller koncert søndag den 29. maj på Kongsgaarden, er det ikke hvem som helst, men Danmarks bedste navne indenfor jazz. Koncerten denne eftermiddag er specielt sammensat for at give publikum en stor oplevelse.

Vil du med på tur?

Kongskilde Naturcenter søger familier til at teste deres naturekspeditioner. Det er gratis, tager 1-2 timer, og I får en af Kongskildes formidlere med. Efterfølgende vil de gerne bruge billeder og video på deres sociale medier.
Vil du med på tur?

Se om du kan få fjernvarme

Se om du kan få fjernvarme
Nu kan alle med postnummeret 4180 Sorø få svaret på, om de kan få fjernvarme. Sorø Fjernvarme fordobler antallet af kunder frem mod 2027.

Koncert for de små og deres familie

Små ører behøver ikke musikalsk barnemad, men gode, svingende melodier. Og det får de, når Sille og Palle giver koncert på Sorø Børnebibliotek lørdag den 21. maj kl. 11.
Koncert for de små og deres familie

Oplev Danmarks smukkeste haver

Oplev Danmarks smukkeste haver
Birkegårdens Haver er blandt de udvalgte "Top 50 Haver", man kan besøge sammen med The Danish Club.

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på Facebook og Instagram