soroe-large

Den Store Skattejagt

Den 7. august kl. 11-15 kan du deltage i skattejagten i Sorø bymidte. Besøg alle de steder, du har lyst til - du får en smagsprøve og et stempel i dit skattekort. Skattekortet skal afleveres hos Fam. Ægir senest kl. 16 - så deltager du i konkurrencen.
Den Store Skattejagt

En lille byge

Sydvestsjællands Kloakservice A/S er i fuld gang med 5 års tankinspektion af deres egne tanke på pladsen, og som man kan se, så er det ikke alle tanke der er lige rene... slet ikke dem der er spild og slop olie i. En lille byge kom også forbi, og opfindsomheden var hurtig stor.
En lille byge

Grønt håndtryk til naturen, vandet og fremtiden

Grønt håndtryk til naturen, vandet og fremtiden
"På opfordring fra Danmarks Naturfredningsforening har SF valgt tre områder, hvor vi giver et grønt håndtryk. Vi mener, det er vigtigt at gøre noget aktivt og ikke bare snakke om det."

Duo Edda giver koncert i Løvehavehus

Løvehave Koncerter er en koncertrække med klassiske koncerter hver søndag kl. 16 i august. Koncerterne finder sted i Løvehavehus, en smuk tidligere skovfogedbolig som ligger i udkanten af Alsted skov og tæt på Sorø. Den 8. august kl. 16 kan I opleve Duo Edda - Vera Panitch, violin, og Steiney Sigurðardottir, cello.
Duo Edda giver koncert i Løvehavehus

Klar, parat, start

Klar, parat, start
For mange er ferien snart slut, og hverdagen kalder igen. Hos Svegård Bog & idé - Legekæden kommer du til det helt rigtige sted, hvis skoletasken eller skrivebordet trænger til en opgradering, eller dit barn måske skal have sin første skoletaske? Kig ind hos Svegård Bog & idé og hent deres nyeste katalog.

Sundhedsskadelig røg i Sorø

Der er udbrudt brand i en elbil på Søbakken 14, 4180 Sorø. Branden udvikler røg, der er sundhedsskadelig ved indånding. Der er udsendt sirenevarsel. Advarslen vedrører borgere på Søstrædet og Søbakken, 4180 Sorø.
Sundhedsskadelig røg i Sorø

Hørkram mangler stadig chauffører i Sorø

Hørkram mangler stadig chauffører i Sorø
Hørkram Foodservice A/S mangler en håndfuld gode, stabile chauffører til deres center i Sorø. Er du serviceminded og arbejdsom? Så er det måske dig, der skal være en del af Hørkram-holdet. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. august.

Kunstterapi ved livskrise, tab eller sorg

I vores samfund lærer vi ikke at tale om vores følelser. At være åben omkring at føle dig ’fortabt’, ’være tynget’, ’ked af det’, ’trist’, ’handlingslammet’ eller ’i et sort hul’ afføder ofte kun reaktioner, som du føler dig mere ensom og forladt af. Bor du i Sorø, tilbyder Karin Everdinck walk & talk i naturen, hvor der også kan inddrages en skabende proces.
Kunstterapi ved livskrise, tab eller sorg

Yoga i LOF Sorø

Yoga i LOF Sorø
Skynd dig hvis du ønsker at gå til yoga i LOF Sorø efterårssæson 2021. Mange af holdene har få ledige pladser.

Reception i Hjerneskadeforeningen

Lise Kiving kan i år fejre 15 års jubilæum som lokalforeningens forkvinde. I den anledning inviteres lokalafdelingens og Hjerneskadeforeningens medlemmer, venner af foreningen og deres samarbejdspartnere til en lille reception på Værkerne i Sorø. Receptionen foregår i salen på Værkerne torsdag den 5. august fra kl. 14 til 16.
Reception i Hjerneskadeforeningen

God sommerferie

Soraya Hudpleje holder ferielukket i 2 uger. Helle er tilbage igen den 16/8.
God sommerferie

Freelance salgskonsulenter søges

Som led i Byportalernes vækststrategi søges nu 3 freelance salgskonsulenter. Stillingerne er perfekte som kombination med studie, efterløn eller som supplement til anden beskæftigelse.
Freelance salgskonsulenter søges

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram