soroe-large

Træning i varmt vand

LOF Sorø tilbyder varmtvandstræning - en aktivitet, der styrker og afspænder krop og sjæl. De har 10 hold i Sorø Helsebad, mandag, onsdag og torsdag - der er også et hold til dig.
Træning i varmt vand

Sangaften i haven i Fjenneslev

Sognehuset i Fjenneslev gentager de normalt velbesøgte sangaftener i haven. Visens venner i Sorø ved Dorthe og Henrik Falck står for programmet. Dorthe spiller til. De vil lede sang og musik gennem Højskolesangbogens dejlige sange, så vi igen kan opleve fællesskabet gennem vores vidunderlige sangskat.
Sangaften i haven i Fjenneslev

Maratonsang i Sorø får besøg af Erik Grip

Maratonsang i Sorø får besøg af Erik Grip
Fællessangskoncert med troubadouren Erik Grip er et af programpunkterne, når der lørdag den 14. august igen afvikles maratonsang i Sorø - det første større arrangement på den nye Sorøs Grønne Scene i bibliotekets gård. Blandt sangværterne er de lokale forfattere Ida Jessen og Madam Nielsen. Ved frokosttid stiller Café Tre Konger en bod op.

Fællessang med børn

Som optakt til det populære arrangement ’Sorø Maratonssang’ med fællessang fra morgen til aften, holder Sorø Børnebibliotek Minimaratonsang i ulvetimen onsdag 11. august kl. 16.30.
Fællessang med børn

Orgelkoncert

Orgelkoncert
Onsdag den 4. august kl. 20.00 sætter Ferruccio Bartoletti sig ved orglet i Sorø Klosterkirke. Det er den 5. koncert i Sorø Internationale Musikfestival.

Udsalg af Georg Jensen

Udsalg af Georg Jensen
Hos Fred. Jensen & Søn kan du lige nu kigge ind og se udvalget i det lille særlige skab, hvor der er udsalg på udgåede varer fra Georg Jensen.

Evighedsbuketter

Acacia Blomster er i fuld gang med at binde nye flotte evighedsbuketter. Kig ind og bliv fristet.
Evighedsbuketter

DN Sorøs bemærkninger til vandforsyningsplanen

"Grundlæggende finder DN Sorø, at planen har for lidt fokus på, hvad Sorø Kommune vil gøre, når der er konstateret ”miljøfremmede stoffer” i drikkevandsboringer i Bjernede, Dianalund, Fjenneslev, Frederiksberg, Munke Bjergby, Ruds Vedby og Sorø. Og i forlængelse heraf forbløffer det også, at planen umiddelbart efter (s26) konstaterer, at grundvandsressourcen har en god kvalitet."
DN Sorøs bemærkninger til vandforsyningsplanen

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram