soroe-large

Månedens udstiller på Sorø Bibliotek

Sidst i 90’erne bestyrede Asger Schioldan galleri i Gothersgade i København og han har udstillet på gallerier i forskellige steder på Sjælland, København, Fredensborg, Roskilde og på institutioner og biblioteker. Han har desuden deltaget i censurerede udstillinger; sidst på Galleri Arta i Nykøbing Sjælland. Nu er turen kommet til Sorø Bibliotek & Bykontor, hvor du hele august kan opleve Asger Schioldans betagende og forunderlige værker.
Månedens udstiller på Sorø Bibliotek

Sommertræning

Sommertræning
PGI præsenterer sommerevent 2021. Der er 4 træninger inkluderet, og du kan vælge mellem Yoga ved Parnas, Jumping Fitness ved Pedersborg Hallen eller CrossGym outdoor på området mellem Pedersborg Hallen og sportspladsen.

En rundvisning i det gamle rådhus...

Interiøret i stueetagen er beskedent, fordi denne etage oprindeligt var bolig til arrestforvareren og kontor til pantefogden. Den fornemme del af huset er hovedtrapperummet og første sal. Her afholdes eksempelvis byrådsmøder og vielser.
En rundvisning i det gamle rådhus...

Hvem skal vinde Frivilligpriserne?

Hvem skal vinde Frivilligpriserne?
Sorø Kommune ønsker at anerkende det frivillige arbejde med nogle årlige Frivilligpriser. Derfor har kommunen oprettet to frivilligpriser på hver 2.000 kroner. Social- og sundhedsudvalget vurderer indstillingerne og fungerer som priskomité for Årets Frivillig-priser. Formanden for udvalget uddeler priserne hvert år i forbindelse med den årlige fejring af frivilligheden sidst i september måned.

God ferie

Det er ferietid hos Frisør AcaPella, så derfor kan kunderne opleve lidt skæve åbningsstider. Salonen ønsker jer alle en dejlig sommer - husk at du kan købe dine solprodukter der, de har både til krop og hår.
God ferie

Klimaet kommer først

Klimaet kommer først
"I Enhedslisten er bekymret for, at de økonomiske argumenter igen og igen prioriteres i Kommunalbestyrelsen. Brugen af kemikalier til ukrudtsbekæmpelse bør handle om klima og rent grundvand, ikke økonomi."

Kultur i sommerferien

"Ude godt men hjemme bedst er et ofte brugt ordsprog. Det passer på den følelse, der ramte mig, da vi drejede af motorvejen og var på de soranske veje igen. Jeg er vild med Sorø og føler mig privilegeret over at bo så skønt et sted," skriver Mona Kelder Bouidar, Socialdemokratiet.
Kultur i sommerferien

En god folkeskole - hvad er det?

En god folkeskole - hvad er det?
Syv år er gået, siden folkeskolereformen trådte i kraft. Ambitionerne var høje, men realiteten i dag er, at ingen af de overordnede delmål med reformen er indfriet endnu. Tværtimod er eleverne tilsyneladende blevet dårligere til at læse og regne end tidligere. SF Sorø inviterer til paneldebat den 10. august.

Kan du sejle baglæns i en kano?

Kanoerne sættes i vandet onsdag den 4. august på den lille strand ved Parnas ved Sorø Sø og torsdag den 5. august på Frederikskilde Strand ved Tystrup Sø. På en lille træningsbane kan du blive udfordret i naturviden, kanoteknik og koordination.
Kan du sejle baglæns i en kano?

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram