soroe-large

Besøg Birkemosehus

Den økologiske besøgsgård og gårdbutik Birkemosehus, tæt på Tystrup Sø i Lorup har åbent hele sommeren. Gården byder på lammesafari for større eller mindre grupper, hvor vi klapper lam og får, og Anne fortæller om sin produktion af kød, uld- og skind.
Besøg Birkemosehus

Litteraturkoncert med tekster af Frank Jæger

Litteraturkoncert med tekster af Frank Jæger
Sæt et koncertkryds i kalenderen! Skuespiller Nis Bang-Mikkelsen læser op af Frank Jægers Hverdagshistorier og duoen Villèn & Sjølin spiller musik af bl.a. Grieg, Nielsen, Sibelius og Prokofiev.

Vild med veteranbiler

Tirsdag 20. juli - kl. 19 - arrangerer Dansk Veteranbilklub, DVK Midtsjælland en aftentur. De mødes på adressen P-pladsen ved Sorø Hallen (lyskrydset ved Menu/Nordmarksvej) Sorø. Kaffen indtages ved Bjernede Kirke.
Vild med veteranbiler

Frederikskilde Strand - en sommerperle

Frederikskilde Strand - en sommerperle
Hvis vi siger sol, sommer og Frederikskilde Strand, så kan man kun fortsætte med: Hvilken skøn perle midt i sommervarmen. Her kan du bade, grille og sejle i kano. Dit Sorøs fotograf var forbi sammen med flere andre glade børn og voksne.

Sjov og familiehygge i Birkegårdens Haver

Det er sommerferie, og det betyder Børnedage med ekstra aktiviteter for børn og familier i Birkegårdens Haver. De næste datoer er: den 20., 21. og 22., den 27. og 28. og de har Børnekunstnerdag den 4. august, hvor børnene også kan være kreative.
Sjov og familiehygge i Birkegårdens Haver

Dejlige dufte, fantastiske farver

Birkegårdens Haver byder lige nu på et væld af blomster og skønne steder at indtage kaffen og nyde roen. Der er også masser af aktiviteter for børnene -  søde dyr, spændende legepladser, fiskefodring,  minigolf og meget mere. Dit Sorøs fotograf var på besøg, men denne gang havde kameraet fokus på blomstervældet.
Dejlige dufte, fantastiske farver

Ændrede tider på Sjælland

Ændrede tider på Sjælland
Fra mandag den 2. august til og med søndag den 3. oktober kører InterCity- og InterCityLyn-tog efter ændrede tider på Sjælland, mens Regionaltoget til/fra Slagelse kun kører mellem København og Sorø. Det betyder, at du vil opleve længere rejsetid i perioden.

Orgelkoncert med Vibeke Vanggaard

Den tredje koncert i Sorø Internationale Musikfestival er en orgelkoncert med Vibeke Vanggaard, der er domorganist ved Maribo Domkirke. Det sker onsdag den 21. juli kl. 20.00 i Sorø Klosterkirke.
Orgelkoncert med Vibeke Vanggaard

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram