soroe-large

Kirken med de tvende tårne

Fjenneslev Kirke udmærker sig ved sine to tårne. Kirken er bygget af herremanden Asser Rig og fru Inge til ære for både Herren og Hvideslægten. Dit Sorø lagde vejen forbi en solrig morgenstund. 
Kirken med de tvende tårne

Klar til et dyp

Klar til et dyp
Dansk sommer er for mange lig med en dag på stranden. Med alt hvad det indebærer af is, leg, afslapning, sand mellem tæerne, sol på maven - og en tur i søen. I Region Sjælland findes 29 strande med Blå Flag, 13 strande med Badepunkt og 3 Blå Flag-havne - 45 flag i alt.

Byvandring

Så er det nu fredag 16. juli, at du har mulighed for at opleve Sorø på en spændende byvandring. Har du ikke mulighed for at deltage på fredage – kan du også komme med på byvandring 6. og 13. august.
Byvandring

Velkommen tilbage til bankospil i Pedersborg Forsamlingshus

Velkommen tilbage til bankospil i Pedersborg Forsamlingshus
Torsdag d. 22. juli kl. 19.00 starter PGI atter bankospil i Pedersborg Forsamlingshus. Dørene åbnes kl. 17.00. I alt 60 spil med gode gevinster.

Hvad er en vision?

En vision er for Enhedslisten, at turde hæve sig over det daglige politiske niveau, tænke visionært og efterfølgende skabe en by hvor, man som borger føler, at de ting der giver en lettere dagligdag er til rådighed og af god kvalitet.
Hvad er en vision?

Kammerdame med knald på

Kammerdame med knald på
Godsejer og kammerdame Birgitte Dinesen har 35 års jubilæum på Kragerup Gods! Og dét skal fejres fredag den 13. august. Godskokkene serverer en lækker grillbuffet samt kaffe og kage. Birgitte holder et spændende foredrag i Kviestalden om hendes 35 års virke krydret med masser af røverhistorier.

Freelance salgskonsulenter søges

Som led i Byportalernes vækststrategi søges nu 3 freelance salgskonsulenter. Stillingerne er perfekte som kombination med studie, efterløn eller som supplement til anden beskæftigelse.
Freelance salgskonsulenter søges

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram