soroe-large

Krible Krable i vand

Kom forbi bådebroen ved Mølledammen på Kongskilde Naturcenter. Her kan du låne et fiskenet eller en vandkikkert til en spændene jagt efter søens beboere. På det lave vand kan du finde mange forskellige slags smådyr...
Krible Krable i vand

Få konkurser i juni – optimisme i restaurationsbranchen?

Lange lyse nætter og det danske fodboldlandshold har for alvor fået os ud af vores coronanedluknings-isolation, og det mærker de hos barer, restauranter og overnatningssteder. Bevæbnet med feriepengefyldte betalingskort er danskerne gået på jagt efter de oplevelser, som vi har været afskåret fra i mange måneder, og det skaber måske en begyndende optimisme i dele af erhvervslivet, som har været hårdt ramt af restriktioner?
Få konkurser i juni – optimisme i restaurationsbranchen?

Ny pulje til aktiviteter kan nu søges af restauranter, caféer og barer

Sorø Erhverv minder om, at spisesteder i hele landet kan få hjælp til at udvikle nye madevents og oplevelser til gæsterne. Der kan søges op mod 35.000 kroner til aktiviteter.
Ny pulje til aktiviteter kan nu søges af restauranter, caféer og barer

Kim Kanin på drømmerejse

Kim Kanin på drømmerejse
Om dit barn lider af angst, eller I blot skal have ro på inden sengetid, så tag en dyb vejrtrækning og kom med Kim Kanin på en fantasifuld rejse, der øver barnet i at mærke sig selv og forstå egne følelser. Bogen kan købes hos Svegård Bog & idé - Legekæden nu.

DBI Plastics A/S har fået fornyet tilladelsen

Sorø Kommune har efter 20 i vandforsyningsloven, § 19 i miljøbeskyttelsesloven og § 5 i bekendtgørelse varmeindvindingsanlæg og grundvandskøleanlæg fornyet DBI Plastics tilladelse til indvinding af 226.000 m³ grundvand og nedpumpning af vandet til samme grundvandsmagasin.
DBI Plastics A/S har fået fornyet tilladelsen

Det ser lovende ud

Efter sommerferien skulle det igen være muligt for Sorø Handel og Service at gennemføre deres større arrangementer, og festlighederne starter med Sorø Marked lørdag den 4. september kl. 10-15. Der vil som altid være masser af boder i Storgade, og i år vil der være ekstra familiesjov på Torvet – glæd jer!
Det ser lovende ud

Lækker live-musik

Tag turen til Torvet på lørdag den 10. juli, hvor Sorø Handel og Service arrangerer SommerSjov på Torvet. Søskende-duoen The Heiding’s spiller lækker live-musik for jer på scenen kl. 12-14. Thorsens Hoppeland stiller op med den sjove forlystelse “sidste mand står”, som også er noget for de stor børn og unge.
Lækker live-musik

Sorø roerne gjorde det rigtig flot

Sorø regatta blev afholdt i det bedste rovand man kunne ønske sig, fladt vand og meget lidt banefordel i løbene. I år var der kun deltagelse fra de danske roere, men der var da også flot tilslutning fra hele landet og et stærkt team af bane-udlæggere, dommere og kiosk personale, havde sørget for en flot regatta.
Sorø roerne gjorde det rigtig flot

Roning i regnvejr

Roning i regnvejr
Den årlige Sorø Regatta fandt sted på Sorø Sø den 3. og 4. juli. Dit Sorø fik taget stemningsbilleder af styrkeprøven, imens regnen silede ned. 

Hjemmeplejen mangler hænder

Sorø Kommunes hjemmepleje og plejecentre mangler hænder hen over sommeren. Trods en ihærdig indsats for at skaffe vikarer, er det ikke muligt at skaffe de medarbejdere, der er behov for. Det betyder, at brugerne af hjemmeplejen og beboerne på plejecentrene kan opleve en lidt reduceret service hen over sommeren, fortrinsvis på rengøring.
Hjemmeplejen mangler hænder

Mere hjemlighed på plejehjem

Kommuner, der gerne vil styrke arbejdet med at skabe hjemlige rammer for beboere på plejehjem, har nu mulighed for at søge om midler til det.
Mere hjemlighed på plejehjem

Altan.dk bliver ISO-9001 certificeret

Altan.dk bliver ISO-9001 certificeret
Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme, Altan. dk, kan nu stå frem med en ISO-9001 certificering. Altan. dk er en familievirksomhed, der på relativt få år er vokset fra at være et mindre entreprenørfirma i Sorø, til i dag at være en landsdækkende operatør på et marked med voksende opmærksomhed fra offentligheden.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram