soroe-large

Joshua Mingo udtaget til Junior VM

Sorø Roklubs 18-årige Joshua Mingo har på kun et års tid lært sig at ro rigtig hurtigt. Med sin makker William Kjærgaard fra Næstved har han i weekenden roet om udtagelse til Junior Verdensmesterskaberne. Udtagelsen skulle stå på hjemmebane til den årlige Sorø Regatta.
Joshua Mingo udtaget til Junior VM

KLASSISK I SORØ flytter en time

KLASSISK I SORØ flytter en time
På grund af EM-semifinale onsdag aften 7/7 har Klassisk i Sorø besluttet at rykke koncerten med ARS NOVA Copenhagen og MESSIAEN QUARTET Copenhagen en time frem til kl. 19.00, så der er mulighed for at nå begge dele.

Ars Nova Copenhagen og Messiaen Quartet Copenhagen

Den første koncert i Sorø Internationale Musikfestival er med Ars Nova Copenhagen og Messiaen Quartet Copenhagen, dirigeret af Søren Kinch Hansen. Det sker i Sorø Klosterkirke.
Ars Nova Copenhagen og Messiaen Quartet Copenhagen

Løvehavehus fyldes med musik

Løvehave Koncerter er en række klassiske koncerter med nogle af landets dygtigste musikere i naturskønne rammer midt i bøgeskoven tæt på Sorø. De slår i år dørene op for publikum alle fem søndage i august.
Løvehavehus fyldes med musik

Syv suveræne sommerråd til husejere

Syv suveræne sommerråd til husejere
Hvordan kommer de vestsjællandske husejere sikkert igennem sommeren uden skader og indbrud? Spørger man forsikringsselskabet GF, kommer man langt ved at følge en stribe nemme sommerråd.

Find dit sommer-ansigt

Hos Nyt Syn i Holberg Arkaden går du ikke forgæves, hvis du leder efter sommerens lækre brille eller solbrille. Der er bl.a. fantastiske og farverige stel fra Lindberg, Tom Ford, Ran Ban og Gucci - og det er rendyrkede nyheder.
Find dit sommer-ansigt

Jazzkoncert på Kragerup Gods

Jazzkoncert på Kragerup Gods
Oplev en nærværende og swingende koncertoplevelse med Bjarke Falgren, som er fire-dobbelt grammyvinder og en af de mest anerkendte danske jazz-violinister. Du er også velkommen til at gå en tur i park og skov før eller efter arrangementet.

Tyske soldater på Tersløsegaard

Det gik ikke stille af, da tyske tropper besatte Tersløsegaard. En tysk officer på patrulje i den nærliggende landsby Tåderup blev skudt af en lokal modstandsmand, og den kommanderende major på Tersløsegaard forlangte gerningsmanden halshugget og landsbyen brændt ned.... Det er forfatteren, ingeniør og jagtforvalter Poul Christiansen, som selv bor i Tåderup, der har fundet den gamle historie frem om tyskerne på Tersløsegaard. Han fortæller den i sit prægtige to-binds værk om Kragerup Gods, der blev udgivet sidste år. Søndag den 18. juli kl. 15.30 kommer han til Tersløsegaard og øser af sin omfattende viden om Kragerup, Tersløsegaard og andre sjællandske herregårde.
Tyske soldater på Tersløsegaard

Holbergdag med prisoverrækkelse og Goldberg-variationerne

Sæt kryds i kalenderen! Den 9. koncert i Sorø Internationale Musikfestival finder sted i haven på Tersløsegaard, hvor du kan opleve Goldberg-variationerne spillet af Van der Pals Trio. Det sker søndag den 29. august.
Holbergdag med prisoverrækkelse og Goldberg-variationerne

Sommersjov på biblioteket i Sorø og Dianalund

Sommersjov på biblioteket i Sorø og Dianalund
Det er næsten umuligt at komme til at kede sig i sommerferien, hvis man er barn og befinder sig i Sorø Kommune. Udover alt det sommersjov der sker på torvet i Sorø, arrangeret af Sorø Handel og Service, har Sorø Bibliotek & Bykontor også en masse sjove arrangementer man kan deltage i og aktiviteter man kan gå på opdagelse i.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram