soroe-large

Ruds Vedby Friluftsbad åbner i dag

Badet er et klorfrit friluftsbad med biologisk rensning. På grund af driftsforstyrrelser åbner badet senere i år end planlagt, men fra fredag den 2. juli kan børn og voksne glæde sig til en svømmetur og til masser af sommerhygge i friluftsbadet.
Ruds Vedby Friluftsbad åbner i dag

Oplagt til feriekufferten

Fra på mandag d. 5. juli er Sy og Rens lukket og åbner igen torsdag d. 15. juli. Her et godt ferietilbud 1 ngl strømpegarn 100g. Det sælger de i dag og i morgen lørdag for kun 50.-
Oplagt til feriekufferten

Sangaften i Alsted Kirkes legathave

Sangaften i Alsted Kirkes legathave
Torsdag 8. juli kl. 19.00 afholdes der alsang i den hyggelige have som hører til det gamle stråtækte Legathus. I 2020 introduceredes dette arrangement, og det var første gang man brugte haven til et formål af denne karakter, og det blev godt modtaget med et pænt fremmøde.

Hørkram har brug for dig

Hørkrams kunder har heldigvis fået travlt efter genåbningen – det betyder, at Hørkram også har travlt. Derfor mangler de DIG til deres center i Sorø. Både dig, der er en dygtig og omhyggelig lagermedarbejder og dig, der er en serviceminded og arbejdsom chauffør.
Hørkram har brug for dig

Fra Krakow til Sorø

Fra Krakow til Sorø
Mirosław Herbowski er en eftertragtet solist og kammermusiker. Siden 2012 er han arrangør af musikfestivalen ‘Music in Korzkiew’ i Krakow. Den 18. august giver han koncert i Sorø Klosterkirke. Bestil billetter nu.

4 stjerner til Kragerup Gods

Kragerup Gods har siden 2017 arbejdet på at få hotellet klassificeret med fire stjerner i den offentlige europæiske hotelklassifikation Hotel Stars Union, som herhjemme administreres af Horesta. Nu er det lykkedes, eftersom de fredag den 18. juni modtog 4-stjerne klassificeringen efter nøje inspektion af Horesta. Stjernerne i klassifikationssystemet tildeles på baggrund af over 250 forskellige kriterier, som de lever op til.
4 stjerner til Kragerup Gods

Revaccination efter 12 måneder

Revaccination efter 12 måneder
Sundhedsstyrelsen vurderer løbende, hvor længe man kan forvente at være immun efter vaccination mod COVID-19. På baggrund af den seneste forskning er vurderingen nu, at immunitet efter vaccination varer mindst 12 måneder.

Sjov på SUP: Husk sikkerheden på vandet

Stand Up Paddle er de sidste år blevet et stort og sjovt hit for både børn og voksne. Men vand er ikke ufarligt, og for især begyndere kan det pludselig gå galt. Her er Friluftsrådets ti råd om sikkerhed på SUP-boardet.
Sjov på SUP: Husk sikkerheden på vandet

Nye sorteringsmuligheder på AffaldPlus’ genbrugspladser

Fra 1. juli 2021 udvides sorteringsmulighederne på genbrugspladserne i AffaldPlus-området, så kunderne kan aflevere mad- og drikkekartoner samt tekstiler til genanvendelse.
Ifølge den nye affaldsbekendtgørelse skal alle kommuner pr. 1. juli husstandsindsamle 10 typer affald!
Nye sorteringsmuligheder på AffaldPlus’ genbrugspladser

Kampagne for renere beton

Kampagne for renere beton
AffaldPlus ser desværre en del i betoncontaineren, der ikke har med beton at gøre, fx mursten med sod, skorstensforing, spande med størknet mørtel og opfej. Når der er så meget fejlsorteret affald i betonfraktionen, koster det mange ressourcer at genanvende betonen.

Mon vi får et ”grønt håndtryk”?

Vil I give et grønt håndtryk. Det spørgsmål har DN Sorø stillet partierne, som optakt til den kommunale valgkamp.
Mon vi får et ”grønt håndtryk”?

Se på kunst

Det er ikke kun kunst på torve og pladser, men turene går også ned ad en lille vej, rundt om en bygning eller ind i en gård. Denne nye bog af forfatter og hyggekonsulent Erik Rønholt indeholder forslag til ture til fods i otte byer i det sydlige Sjælland, bl.a. Sorø, med fokus på kunst i det offentlige rum.
Se på kunst - Ture til fods i 8 byer

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram