soroe-large

Klar til historisk festival

Foreningen 1684-1862 har nu hele programmet klar til sommerens festival. Det starter allerede onsdag med en 3-retters guldaldermenu på Kragerup Gods. Den officielle åbning er i Akademihaven den 1. juli. Årets tema er naturen kalder, så mange af aktiviteterne sker udendørs. Husk picnictæppe! 
Klar til historisk festival

Ingemanns Dagen griber om sig

Ingemanns Dagen griber om sig
Sorøs Ingemanns Dag den 4. juli har inspireret kirker over hele landet. I år er flere danske kirker, bl.a. Roskilde Domkirke, med i fejringen af digteren B S Ingemann, meddeler historieforeningen 1684-1862.

Livemusik og børneforlystelser

Sorø Handel og Service og sponsorer har arrangeret musik på Torvet. Local Jokers spillede 80’er-rock, og Thorsen stillede op med hoppeborg og rodeotyr til børnene. Den første af 7 sommerlørdage med festligheder midt i Sorø.
Livemusik og børneforlystelser

Den første feriedag var en fest

En vild tyr, en hoppeborg, fiskedam med gaver og 80'er-rock på scenen. Flere skønne billeder fra lørdagens SommerSjov på Torvet, arrangeret af Sorø Handel og Service. Lad os håbe vejret er lige så venligt på lørdag, når det går løs igen. 
Den første feriedag var en fest

Hvad er det?

Lille Finland er det skønne område omkring Runde Mose. Lige nu er der en kunstinstallation af Peter Bonde, der har placeret cowboybukser i træerne som gådefulde spor rundt om mosen. Installationen bliver taget ned til august. Bonde, der er opvokset i Sorø, bygger sine værker på den storslåede soranske natur og hans tid i byen i begyndelsen af 1970’erne.
Hvad er det?

Tillykke til Birkegårdens Haver

Tillykke til Birkegårdens Haver
Torsdag d. 1. juli fejrer Birkegårdens Haver 25-års jubilæum med gratis kaffe- og kagebord fra kl. 14.30 – 16.00, hvor Troels Christensen underholder. I butikken denne dag får gæsterne også 25% rabat.

Det fede, funky og farverige

Hos INbetween i Storgade finder du ting til garderoben, som du ikke kan finde andre steder i Sorø. Skulle du evt. stå og mangle en fin studentergave, kan du finde et fint krus lavet af lokale Birgitte fra Whatthefroc. Og tror ikke at butikken kun har tøj til de helt unge -  der findes skam også tøj til damer.
Det fede, funky og farverige

Gaven til studenten

Gaven til studenten
Lange Guld- Sølv-Ure blev grundlagt i 1868 af Carl Lange, og er således en af de ældste butikker i Sorø. I butikken finder du et stort udvalg af smykker og ure, til både herrer og damer, samt gaveartikler. På værkstedet kan du får repareret dit ur, tilpasset et smykke eller graveret en personlig hilsen på det du ønsker.

Klovn tager benene på nakken

Familiepublikummet vil med garanti få rørt lattermusklerne, når klovnen Tapé optræder på Sorø Bibliotek lørdag 10. juli kl. 10.30. Forestillingen er en 40-minutters blanding af nye og klassiske klovnerier.
Klovn tager benene på nakken

Orgelkoncert med Ferruccio Bartoletti

Ferruccio Bartoletti har studeret hos organist Knud Vad i Danmark og i Frankrig hos Renè Saorgi. Han optræder regelmæssigt i de vigtigste katedraler, kirker og koncertsale i hele Europa. Onsdag den 4. august besøger han Sorø Klosterkirke. Det er den 5. koncert i Sorø Internationale Musikfestival, og billetsalget er åbnet.
Orgelkoncert med Ferruccio Bartoletti

...og med Vibeke Vanggaard

Orgelkoncert med Vibeke Vanggaard
Den tredje koncert i Sorø Internationale Musikfestival er en orgelkoncert med Vibeke Vanggaard, der er domorganist ved Maribo Domkirke. 

Senior-ildsjæl sikrede trafikpris til skovbørnehave

"Hvis nogen siger, at trafiksikkerheden i Ringsted kommune er helt ude i skoven, så vil jeg tilføje: Ja, den er - heldigvis." Sådan lød ordene fra Jørgen Kristoffersen, der som formand for GF Forsikring i Sorø, Slagelse og Holbæk overrakte GF Fondens nationale trafikpris til den midtsjællandske Bøgely Skovbørnehave.
Senior-ildsjæl sikrede trafikpris til skovbørnehave

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram