soroe-large

Café Tre Konger søger tjener

En travl restaurant i hjertet af Sorø. Café Tre Konger søger en moden m/k til fuldtidsstilling i deres tjenerafdeling, til ansættelse snarest muligt
Café Tre Konger søger tjener

Safir Aerial synger

Fredag d. 25. juni 2021 præsenterer Café Tre Konger i samarbejde med foreningen SIND Ringsted/Sorø koncert med sanger Safir Aerial - en prisbelønnet konservatorieuddannet sanger som har et meget bredt repertoire af sange fra bl.a. Leonard Cohen, Tina Dickow, Norah Jones og George Michael.
Koncert på Café Tre Konger

Sommerudsalg hos Johs. Clausen

Sommerudsalg hos Johs. Clausen
Torsdag kl. 10 starter Johs. Clausen deres store sommerudsalg. De har nedsat en masse varer, og du sparer op til 50%. De glæder sig til at hjælpe dig!

Hvilken is skal du have idag?

Varmen kommer til at ramme os i weekenden, og vi kommer uden tvivl til at trænge til noget iskoldt. Emils Chokolade stiller spørgsmålet: Hvilken is skal du have i dag? De har mange lækre smagsvarianter.
Hvilken is skal du have idag?

Sankt Hans aften i ParnasHuset

Sankt Hans aften i ParnasHuset
Onsdag den 23. juni inviterer Parnas Natur & Aktivitetspark til endnu en hyggelig Sankt Hans aften for hele familien. I ParnasHuset kan I reservere bord klokken 18.00, 18.30 eller 19.00 til en lækker sommermenu inspireret af årstidens råvarer.

Venstre er klar til valg

Venstre i Sorø har 10. juni afholdt generalforsamling og opstillingsmøde til det kommende regionsråds- og kommunalvalg. Venstre i Sorø indstiller nuværende kommunalbestyrelsesmedlem Rolf Clausen som repræsentant til regionsrådsvalget. Opstillingsmødet til regionsrådsvalget afholdes i august.
Venstre er klar til valg

Klar med roserne

Klar med roserne
Så er det i næste uge, at studenterne springer ud. Acacia Blomster anbefaler, at du bestiller roserne i god tid. De holder ekstra åben mandag, tirsdag og onsdag næste uge fra kl. 8-17.30.

Rød hvide farver

Om det er fodbold eller skønt sommervejr, så skal man ikke gå ned på udstyr og her kommer Bille & Bølle i Holberg Arkaden jeres børn til undsætning med røde og hvide klæder og masser af gode tilbud på badetøj, solbriller, sommerhatte og sandaler.
Rød hvide farver

EM feber hos Dit Sorø

Dit Sorø fejrer også at EM løber af stablen i Danmark og giver i den forbindelse 30 % rabat på vores populære partnerpakke: Sølvpartner+
Hos os betaler du et lille fast beløb pr. år i stedet for pr. opslag.
EM feber hos Dit Sorø

Nyt boligområde på Slagelsevej 7A

Nyt boligområde på Slagelsevej 7A
Sorø Økonomiudvalg har besluttet at igangsætte udvikling af et nyt boligområde i Sorø bymidte. Derfor skal der udarbejdes et kommuneplantillæg og en lokalplan for området, der bl.a. omfatter den tidligere Professionshøjskole Absalon, beliggende Slagelsevej 7A. Har den forestående planlægning din interesse, skal kommunen have dine bemærkninger senest den 23. juni.

Nu lempes krav om mundbind i Movias busser, lokaltoge og flextrafik

Som led i den seneste aftale om genåbning af samfundet er det besluttet, at kravet om mundbind/visir nu fjernes i den kollektive transport, når passagerer og personale sidder ned. Hos Movia vil kravet om brug af mundbind eller visir derfor kun gælde stående kunder og stående personale, og når man går ind og ud af busser, lokaltoge og flextrafikbiler. Kunder undtaget fra mundbindskravet af f.eks. sundhedsmæssige årsager eller børn under 12 år er naturligvis fortsat helt undtaget.
Nu lempes krav om mundbind i Movias busser, lokaltoge og flextrafik

Nej tak til kemisk bekæmpelse af japansk pileurt

DN Sorø håber meget, at Sorø Kommune besinder sig og undlader at bruge kemisk bekæmpelse, så en kortsigtet økonomisk gevinst, ikke vil være med til at forstærke truslen mod grundvandet. For selvfølgelig skal vores efterkommere også have glæde af rent drikkevand, direkte fra Sorøs undergrund.
Nej tak til kemisk bekæmpelse af japansk pileurt

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram