soroe-large

Løvehave Koncerter vender tilbage

Så er Løvehave Koncerter klar med programmet for august, hvor der er koncerter hver søndag kl. 16. De glæder sig meget til snart at fylde Løvehavehus med musik!
Løvehave Koncerter vender tilbage

Gode flagtilbud

Gode flagtilbud
I anledning af, at Sorø Handel og Service fejrer Valdemarsdag den 15/6 har Johs. Clausen fyldt nogle stativer med særdeles gode flagtilbud. Ses vi??

Fælles gudstjeneste i haven

Kirkerne i Slaglille, Bjernede, Alsted og Fjenneslev Kirker afholder fællesgudstjeneste den 20. juni kl. 11. Det er en udendørsgudstjeneste i haven på Vrangshøj i Fjenneslev. Alle er meget velkomne.
Fælles gudstjeneste i haven

Det næste LAG møde

Det næste LAG møde
Sæt kryds i kalenderen mandag den 16. august kl. 19, hvor LAG Midt-Nordvestsjælland og Sorø Erhverv holder virtuelt infomøde. Her kan du blive klogere på, hvad LAG-ordningen er, hvilke projekter, der kan modtage støtte, og hvordan du ansøger om at få del i LAG-midlerne.

Eggcellent!

Bestyrelsen i LAG Midt-Nordvestsjælland kom hele paletten og geografien rundt, da den på sit sidste møde inden sommerferien indstillede 8 lokale projekter til en samlet støtte på 1.968.123 kr. I alt var der indsendt 22 ansøgninger til et samlet støttebeløb på lige under 6 mio. kr. I Sorø Kommune blev Eggcellent Mobilt Hønsehus ved Skellebjerg begunstiget med 203.633 kr. LAG Midt-Nordvestsjælland har årets sidste ansøgningsfrist 8. september kl. 23.59. 
Eggcellent!

Spræl i klædeskabet

Er du en kvinde som elsker sommerens mange farver i din tøjstil? Så frister Naturbar i Storgade med skønne kjoler, smykker, sandaler og meget mere.... Dit Sorø var på besøg med kameraet.
Spræl i klædeskabet

Sommerkoncert i Sorø Klosterkirke

Sommerkoncert i Sorø Klosterkirke
Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor afrunder sæsonen med en sommerkoncert med bl.a. danske sange og salmer på programmet. Dirigent Merethe Køhl Hansen. Det sker den 20. juni kl. 16.

Lokumshistorier for børn

Naturen kalder, og vi må alle træde af på naturens vegne. Vi river et stykke af toiletrullen som det mest selvfølgelige. Men det der er selvfølgeligt i dag, var ingen selvfølge dengang Ludvig Holberg var dreng. Lokumshistorier er en del af ’Sorøs Historiske Festival 1684 – 1862’.
Lokumshistorier for børn

Heino Knudsen: "En fornuftig økonomiaftale"

I Region Sjælland betyder økonomiaftalen, at regionen kan fortsætte arbejdet med de strategiske indsatser i sundhedsvæsenet. Regionsrådsformand Heino Knudsen kalder aftalen for fornuftig, om end han havde ønsket sig flere penge til sundhedsvæsenet samt flere ressourcer til grøn omstilling og rent drikkevand.
Heino Knudsen: "En fornuftig økonomiaftale"

Bedre mobildækning på vej til regionens sygehuse

Bedre mobildækning på vej til regionens sygehuse
Mange har nok prøvet at bakse med at søge informationer frem på telefonen, fordi netværket er for ustabilt. Men det problem bliver der nu gjort noget ved på sygehusene og i psykiatrien i Region Sjælland. Regionsrådet afsætter 26 millioner kroner til at opgradere sygehusenes netværk, så det kan modtage 4g-signal og på sigt bliver muligt at modtage 5g-signal.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram