soroe-large

Madmarked – samme dag som Folkemøde Sorø

Lørdag den 18. september kl. 11-16 løber Folkemøde Sorø 2021 af stablen, hvor vi sammen fejrer alt det, som Sorø Kommune har at byde på af handelsliv, natur, kultur og historie. Samme dag som Folkemøde Sorø er der madmarked på Torvet og i Storgade. Kontakt Sorø Erhverv, hvis du ønsker at deltage med en stand.
Madmarked – samme dag som Folkemøde Sorø

Kort vej til omsorgsjob

Kort vej til omsorgsjob
De trykker på alle knapper og trækker i alle håndtag i Sorø Kommunes vikarservice. Torsdag den 10. juni er der arrangeret walk in-jobsamtaler på Værkerne, på Frederiksvej 27 i Sorø. Det foregår fra kl. 10-12. Her står Anne og andre ledere og medarbejdere klar til at svare på spørgsmål om de jobs, der er i spil, og hvordan man kan komme i gang i plejesektoren i Sorø Kommune.

Giv lidt af din tid til Røde Kors i Sorø

Har du nogle timer til overs hver uge, så brug dem gerne i Røde Kors' møbelbutik på Industrivej i Sorø. Her mangler de nemlig frivillige, som har lyst til at give en hånd med.
Giv lidt af din tid til Røde Kors i Sorø

Endelig!!!

Endelig!!!
Den 1. juni startede Tommy Hedemand som mediekonsulent på Sorø Magasinet. Tommy er blevet sat grundigt ind i tingene på magasinerne og glæder sig til at komme ud og møde jer alle i fremtiden.

Beboere på Mølleparken og Blomstergården må igen få besøg

Styrelsen for Patientsikkerhed traf den 16. maj 2021 afgørelse om at påbyde kommunalbestyrelsen i Sorø Kommune omgående at udstede midlertidigt forbud mod besøgendes adgang til Mølleparken/Blomstergården Plejecenter, da det var nødvendigt for at forebygge eller inddæmme udbredelse af Covid-19, jf. epidemiloven § 29, stk. 1. Dette påbud ophæves med øjeblikkelig virkning, meddeler Sorø Kommune.
Beboere på Mølleparken og Blomstergården må igen få besøg

Vær med til at hejse flaget

Vær med til at hejse flaget
Badepunktsflaget bliver hejst ved Frederikskilde Strand tirsdag den 15. juni kl. 10-11, oplyser Sorø Kommune.

Klinik for Fodterapi udvider

Hamren og banken blander sig med lyden af feststemte børn, der har fået fri fra skole. Der er gang i byggeriet for enden af Storgade. Klinik for Fodterapi flytter nemlig rundt om hjørnet til større lokaler i Storgade nr . 37 E. ”Det er faktisk hele tre gamle lejemål, der for mere end 30 år siden blev ændret til et lejemål,” fortæller Dorte Øster Jørgensen, da Dit Sorø kigger ind til en rundvisning på sidste skoledag.
Klinik for Fodterapi udvider

Sundhedsvæsenet er stort set tilbage på vanligt aktivitetsniveau

Sundhedsvæsenet er stort set tilbage på vanligt aktivitetsniveau
Aktiviteten i sundhedsvæsenet har igennem flere måneder været tæt på at være tilbage på samme niveau som før COVID-19. Det viser Sundhedsstyrelsens seneste opgørelse over aktiviteten i sundhedsvæsenet under COVID-19 for perioden uge 4-7 i almen praksis og uge 8-11 i sygehusvæsenet.

25 års jubilæum

Sorø Vinklub har onsdag 9. juni generalforsamling og 25 års jubilæums smagning af Sydafrikanske New Wave vine for godt 30 tilmeldte medlemmer.
25 års jubilæum

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram