soroe-large

Sæt krydser i sommerkalenderen

Sorø Handel og Service fejrer Valdemarsdag tirsdag den 15. juni som ”Flagdag i Sorø”, hvor byen vil være pyntet med flagalléen, og der vil være særlige flagtilbud.
Sæt krydser i sommerkalenderen

God, folkelig stemning på Grundlovsdagen i Stenmagle

God, folkelig stemning på Grundlovsdagen i Stenmagle
I Stenmagle præstegårdshave var Region Sjællands regionsrådsformand Heino Knudsen inviteret til at holde grundlovstalen.

Årets første sommerjubilæer

Hørkram Foodservice A/S fejrer tre kolleger. Stort tillykke og tak til Jacob (kørsel, Aarhus), 10 år, Jesper (kødopskæring, Sorø), 10 år, og Morten (lager, Sorø), 10 år.
Årets første sommerjubilæer

Vind is til weekenden

Vind is til weekenden
Det er blevet sommer, og det vil Dit Sorø gerne fejre med en iskold sommerkonkurrence! Vi trækker derfor lod om et gavekort på en fest-is-pakke til en værdi af 500 kr. hos vores partner Emils Chokolade. Pakken indeholder flere varianter af hjemmelavet is, som du selv vælger, samt smørbagte vafler, miniflødeboller fra Summerbird og hjemmelavet guf.

Nyt om Sorø bevaringsforening

Ved den nyligt afholdte generalforsamling trådte tre personer ud af bestyrelsen: Claus L. Christensen, Gregers Steendahl og Vibeke Beltoft. I stedet valgtes: Anders Herbo, Bromme, Thomas Bertelsen, Sorø, og Flemming Bruun, Gladsaxe. Forud for mødet holdt arkitekturhistoriker Thomas Bertelsen foredrag om restaureringen af Klosterkirken.
Nyt om Sorø bevaringsforening

Ludvig Holberg midt i det grønne

Ludvig Holberg midt i det grønne
Akademihaven er frodig grøn og farverig lige nu i sine sommerklæder, og der er mange skønne seværdigheder her. Dit Sorø lagde vejen forbi Vilhelm Bissens statue opført i 1898 af Ludvig Holberg mellem sine to muser, historiens Clio og komediens Thalia.

Komisk opera gange tre

Som appetitvækker på Sorø Internationale Musikfestival arrangeres tre korte forestillinger med "Telefonen" rundt i Sorø Kommune. The Telephone af Menotti er en komisk opera, der handler om Ben og Lucy, sunget af René Visgaard Bjerregaard og Louise Pape. Merethe Køhl Hansen akkompagnerer.
Komisk opera gange tre

Absalon består omfattende kvalitetstjek

Absalon består omfattende kvalitetstjek
Professionshøjskolen Absalon har netop opnået institutionsakkreditering for de næste seks år. Kort fortalt har et eksternt ekspertpanel vurderet Absalons kvalitetssystem og fundet det ambitiøst og velfungerende.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram