soroe-large

Jazzen rykker ind i Sorø Akademihave

Ekstra koncert den 25. juni i Holberg Teatrets kulisser. En drømmekvartet spiller inde i Sorø Akademihave.
Jazzen rykker ind i Sorø Akademihave

Spejl dig i nypudset sølvtøj

Spejl dig i nypudset sølvtøj
Frem til den 19. december viser Sorø Museum udstillingen Født med en sølvske i munden. Kig ind og nyd den store variation i smukke detaljer og former. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi.

Oprensning set fra oven

Slammet er blandet med alt lige fra cykler, grene og rodnet. Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø præsenterer en lille film, der er optaget med drone af deres oprensningsprojekt i Ishøj.
Oprensning set fra oven

Affald er guld

Affald er blevet en værdifuld ressource! Det er der ikke mindst, når vi ser på klimaudfordringerne alt mulig grund til at glæde sig over. Derfor stillede Enhedslisten på april mødet et forslag til Kommunalbestyrelsen om, at Sorø Kommune skal henvende sig til regeringen og forligspartierne bag “Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi”
Affald er guld

Den grønne omstilling er en historisk stor opgave

Den grønne omstilling er en historisk stor opgave
Regeringens syv regionale vækstteams har d. 31. maj 2021 afleveret sine anbefalinger til, hvordan der bedst investeres i udviklingen af lokale erhvervsfyrtårne, som kan bidrage til en stærk genstart efter coronanedlukningen. De ønsker at Sjælland og øerne skal være førende inden for biosolutions og grønt byggeri af megainfrastrukturprojekter. 

Fars Dag

Svegård Bog & idé - Legekæden har samlet en masse gode gaveideer til Fars Dag den 5. juni 2021. Der er både Tour De France, EM, en sød kop og meget mere, som kan friste.
Fars Dag

Guldaldermad i Restaurant Blixen

Guldaldermad i Restaurant Blixen
Onsdag den 30. juni kl. 19 kickstarter Kragerup Gods Sorøs historiefestival og inviterer jer tilbage i tiden. Nyd 3-retters guldaldermad i Restaurant Blixen.

Gæs på vej

Mange tak til Søs Savage for de lettende gæs i Akademihaven!
Gæs på vej

Få det gule sundhedskort på din mobil

Få det gule sundhedskort på din mobil
Nu kan du få det velkendte gule sundhedskort som app på mobiltelefonen. Appen fungerer som et gyldigt sundhedskort og giver adgang til offentlige sundhedsydelser.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram