soroe-large

De Vilde Blomsters Dag - kom med

Løvskoven Vaseskov rummer flere skovenge, hvoraf en af dem naturplejes med høslæt af DN Sorø. Vi besøger skoven og studerer den artsrige kærvegetation på skovengen.
De Vilde Blomsters Dag - kom med

Natur, kvindelighed & kreativitet

Natur, kvindelighed & kreativitet
D. 6. juni kl. 15.00-18.00 mødes denne kunstterapeutiske gruppe i naturen hos Artland på Lange Løng 29 i Sorø. Gruppen følger et årshjul og naturens cyklus fra forår til sommer, fra sensommer til efterår og vinter og henter inspiration til fordybelse og til den kreative proces.

Serveringspersonale søges!

Er du over 18 år, og har mod på at servicere søde kunder, er det måske dig Cafe & Ristorante Valencia står og mangler. Sommeren står for døren, og de mangler serveringspersonale på deltid.
Serveringspersonale søges!

SORØ-KALENDEREN 2021 gav samme overskud som Sorøkalenderen 2020

SORØ-KALENDEREN 2021 gav samme overskud som Sorøkalenderen 2020
Sorø-kalenderen blev udgivet for niende gang i 2021. Netop i år blev det på grund af corona-restriktionerne lidt spændende, om Foreningen til udgivelse af Sorøkalenderen kunne indsamle et beløb svarende til de tidligere år. Salgsstederne blev som bekendt lukket ned til jul. Trods nedlukninger er det alligevel lykkedes at få et overskud på 33.000 kr. til mad til børnene i Nuuk.

’Jean de France’ - fra Paris til Akademihaven i Sorø T/R

Byens store søn drager til byernes by Paris som Hans Frandsen, men vender hjem som Jean de France sammen med sin tjener Pierre. På tre måneder har de brugt 100.000 nutidskroner af farmands penge. Premiere mandag 28. juni kl. 19.30.
’Jean de France’ - fra Paris til Akademihaven i Sorø T/R

Grundlovsmøde i Sorø - afbud fra Søren Pape

Grundlovsmøde i Sorø - afbud fra Søren Pape
Desværre har Søren Pape været nødt til at melde fra til vores grundlovsmøde, meddeler Konservative i Sorø. Poul Schlüter skal begraves den 5/6, og selvfølgelig skal Søren deltage der. De konservative i Sorø fastholder traditionen, og afholder Grundlovsmøde i Akaciehaven i Sorø Akademis smukke have.

Drenge fravælger gratis HPV-vaccination

En gruppe drenge i 14-15-årsalderen risikerer at gå glip af tilbuddet om at blive vaccineret mod HPV gratis, meddeler Statens Serum Institut. Det er drenge født i 2006 og første halvdel af 2007, som i 2019 fik et midlertidigt tilbud om gratis HPV-vaccination. Men kun 6 ud af 10 har taget imod tilbuddet. Det midlertidige tilbud om gratis HPV-vaccination gælder også indtil udgangen af 2021 for den gruppe af unge mænd på 18-25 år, der har sex med mænd.
Drenge fravælger gratis HPV-vaccination

Duften er sommer

Duften er sommer
Duften er nyslået græs, fuglesang, summen fra bierne, gartnere der er i gang, og en radio spillede i baggrunden fra en enkelt gæst der nød solskinnet. Dit Sorø gik også rundt i Akademihaven og nød det hele.

Små skridt i Tersløse

I Enhedslisten er vi ærgerlige over, at Byrådet valgte den begrænsede udgave af trafiksaneringer i Tersløse, men anerkender, at discountudgaven, er bedre end ingenting. Det skyldes ikke mindst, at vi tror på, at trafiksaneringer er vejen frem til løsning af trafikale problemer, ikke blot i Tersløse, men i hele kommunen.
Små skridt i Tersløse

Sammen er vi stærkere

Sammen er vi stærkere
Mona Kelder Bouidar, Socialdemokratiet: Vi skal styrke de største byer i vores kommune, få gang i butiks- og handelslivet igen og få liv i hovedgaden igen. Lykkes dette, vil det også smitte positivt af på de mindre lokalsamfund. (...) Så lad os nu arbejde sammen i nord og syd, øst og vest og sammen skabe det der er bedst for Sorø kommune!

Sorø kommunalpolitik juni 2021 - en radikal vinkel

Radikale Venstre ønsker, at Sorø Kommune gør en ekstraordinær indsats for, at alle de boringsnære omgivelser beskyttes. Der må her laves aftaler med grundejerne om stop for brug af pesticider, der kan udgøre en trussel for grundvandet – så vi sikrer rent drikkevand.
Sorø kommunalpolitik juni 2021 - en radikal vinkel

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram