soroe-large

Lagersalg i Røde Kors

Røde Kors Møbelbutik på Industrivej 7 i Sorø holder oprydnings- og lagersalg lørdag den 29. maj kl. 10.00 – 13.00. De giver 30% rabat på alle varer i butikken og på lageret.
Lagersalg i Røde Kors

Bodil fra Sorø blev Jazzquiz-mester

Bodil fra Sorø blev Jazzquiz-mester
Jazzkyndige Bodil Bøgebjerg vandt julequizzen foran 23 andre. Nu kan hun endelig indløse sin præmie: Billetter til bigband koncerten i Victoria torsdag den 3. juni.

Vejledning i tele-junglen

Den Grønne Telefon, som har en afdeling på Falster, har åbnet tele og it-virksomhed i Sorø. Via samarbejdet med nogle af Danmarks bedste teleudbydere, hjælper virksomheden med at få overblikket i mangfoldigheden af telefonitilbud. Lige nu tilbyder Den Grønne Telefon gratis oprettelse af telefonløsning til virksomheder i Sorø Kommune.
Vejledning i tele-junglen

Få direkte indflydelse!

Få direkte indflydelse!
Sidder du derude og føler, at du ikke kan komme igennem med dine mærkesager og det, du brænder for, enten fordi du er endt så langt nede på dit partis opstillingsliste, at du nok ikke kommer ind, eller fordi dit partis linje ikke kan rumme netop dine holdninger, så er Frigængerne en åbenlys mulighed for netop dig.

Historisk Festival 2021

Foreningen 1684-1862 er glade for, at de nu har mulighed for at kunne præsentere jer for deres lille festivalprogram.
Historisk Festival 2021

Nye affaldsplaner undervejs

Nye affaldsplaner undervejs
Svært at nå. Siden Folketingets partier underskrev Klimaaftalen i juni 2020 har alle kommuner landet over forberedt sig på at udarbejde nye affaldsplaner. Klimaaftalen (som siden hen er mundet ud i en ny affaldsbekendtgørelse) fastlægger nemlig bl.a., at der fra 1. juli 2021 skal indsamles 10 typer af husholdningsaffald hjemme ved hver husstand (tekstiler dog først fra 2022).

Her er Danmarks 234 Blå Flag

Friluftsrådet uddeler i år 183 Blå Flag til danske strande og lystbådehavne. Derudover får 51 strande mærkningsordningen Badepunkt, som er garanti for både rent vand og særlige natur-, kultur- og friluftsoplevelser. ‌ ‌Sorø Sø, Tystrup Sø og Parnas tæller med her.
Her er Danmarks 234 Blå Flag

Hver tredje borger i Region Sjælland har indledt et vaccinationsforløb

Hver tredje borger i Region Sjælland har indledt et vaccinationsforløb
Fra onsdag den 26. maj vil alle regionens borgere på 50 år og opefter have modtaget en invitation til at blive vaccineret: - Takket være en massiv indsats fra vores dedikerede personale har vi nu vaccineret de ældre og særligt sårbare. Og jeg er glad for, at vi nu snart er dér, hvor alle borgere på 50 år og opefter har fået en invitation til at blive vaccineret, siger regionsrådsformand Heino Knudsen.

Vrede på de vestsjællandske skov- og naturstier

Der er liv og trængsel på mange af de populære naturstier i Danmark. Og det i en grad, så ubehagelige situationer og vejvrede – eller rettere sti-vrede - har bredt sig fra at være et byfænomen til også at dukke op ude på vandrestierne og de mest populære gåruter som eksempelvis Sorø Sø. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for GF Fonden viser, at næsten 43 % af vestsjællænderne har oplevet enten forvirrende eller potentielt farlige situationer på skovstierne, fordi folk går, løber og cykler vilkårligt i både højre og venstre side.
Vrede på de vestsjællandske skov- og naturstier

Hvordan kommer vi videre efter krisen?

Hvordan kommer vi videre efter krisen?
Torsdag den 17. juni har Sorø Erhverv sammen med Sparringspartnerne sat krisehåndtering på agendaen. Direktør Preben From Hansen fra Varig Teknik og Miljø A/S fortæller om, hvordan de måtte gentænke forretningen da coronakrisen indtraf. Det sker i ParnasHuset.

Ledigheden falder, men der er store kommunale forskelle

Antallet af ledige er faldende, men der er stor forskel fra kommune til kommune på, hvordan ledigheden har udviklet sig siden corona-nedlukningen sidste forår. I Sorø Kommune er ledigheden faldet.
Ledigheden falder, men der er store kommunale forskelle

Maj 2021: mere våd og kold end sød og mild

Maj 2021: mere våd og kold end sød og mild
Hvis man elsker sol og varme, må maj betegnes, som en helt usædvanlig sløj optakt til sommeren. Mere positivt er det dog, at det ustadige vejr fik sat en stopper for et glødende tørkeindeks i slutningen af april. Find flere detaljer om sol, regn og temperaturer her, samt et bud på, hvordan maj og foråret som helhed ser ud til at ende.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram