soroe-large

Nyd maden udenfor

Nu er det igen muligt at sidde og nyde sin mad fra JuiceClub i Holberg Arkaden. Man skal ikke fremvise coronapas, når man sidder udendørs eller i arkaden.
Nyd maden udenfor

Politiker-poesi

Politiker-poesi
En gang Soraner – altid Soraner. Debatindlæg i poesiform af Mona Kelder Bouidar - Kandidat for socialdemokratiet til KV21.

Regeringen indgår bred aftale om sommer- og erhvervspakke

Regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier er enige om en sommer- og erhvervspakke på 1,65 mia. kroner, der skal sætte gang i turisme- og oplevelsesøkonomien og gøre det billigere at rejse indenrigs hen over sommeren. Samtidig udfases de generelle hjælpepakker og erstattes af målrettede ordninger, som er særligt fokuserede på udsatte virksomheder.
Regeringen indgår bred aftale om sommer- og erhvervspakke

Over 2 millioner lønmodtagere har bestilt deres indefrosne feriepenge

Danske lønmodtagere har indtil videre bestilt godt 34 milliarder kroner i resterende indefrosne feriepenge. Fristen for at bestille feriepengene udløber den 31. maj 2021.
Over 2 millioner lønmodtagere har bestilt deres indefrosne feriepenge

Spis brød til

Spis brød til
Skovsgaard Mølle- og Bagerimuseum er en lille perle mellem Sorø og Slagelse. Via Skælskørvej varer køreturen lidt over 10 min. Det hyggelig museum omfatter over 500 klenodier og udstillingsgenstande fra hele Danmark. Dit Sorø var på besøg med kameraet og fangede disse stemningsbilleder...

Store Garndag

Sy og Rens indbyder til "STORE GARNDAG" med mange gode tilbud på torsdag og fredag den 20-21. maj kl. 10-17. Der skal plads på garnhylderne, for Sy og Rens venter nyt garn fra "Filicolana" meget snart. De er også på kik efter flere nyheder.
Store Garndag

Solbriller til far

Solbriller til far
For mange er det svært at finde den helt rigtige gave til fars dag, men Nyt Syn Sorø har et rigtig godt forslag - nemlig et par nye solbriller. Når du besøger butikken i Holberg Arkaden, må du ikke have symptomer på COVID-19, men corona-pas er ikke påkrævet hos optikere. Dit Sorø var på besøg.

Programmet for Slaraffen ligger klar

Slaraffen plejer at være ensbetydende med sjove aktiviteter i daginstitutioner og skoler, festligt optog med udklædning og sambarytmer og fælles koncert på Torvet. Men ikke i 2021. Nu er Slaraffen gået online og præsenterer et Corona-venligt program på Slaraffens hjemmeside.
Programmet for Slaraffen ligger klar

Prøv Byportalen gratis

Prøv Byportalen gratis
Vil du gerne promovere din virksomhed, forening eller kulturinstitution lokalt? Så kan du nu prøve byportalen gratis med et opslag...

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram