soroe-large

En rigdom af kunst lige udenfor

Over 150 Midt- og Vestsjællandske gallerier og kunstneres private værksteder åbner op for interesserede gennem hele pinsen. Det er ganske gratis og der garanteres, at du får et glad ansigt af at besøge de mange spændende udstillingssteder. Der er ikke krav om Coronapas hos private udstillere og i gallerier.
En rigdom af kunst lige udenfor

Maj i haven

Også i rabarberbedet ser man åbninger! Mange tak til Dorthe Falck for billedet.
Maj i haven

Aktivitetsdag den 29. maj

Aktivitetsdag den 29. maj
Kragerup Go Bounce har 2 års fødselsdag, og dét skal fejres med sjove aktiviteter den 29. maj kl. 10.00-24.00. De tilbyder flere gratis aktiviteter, så medbring gerne hele familien!

Jubilæer hos Hørkram

I maj fejrer Hørkram hele fem kolleger, der har jubilæum. De fire har været ansat i 10 år, mens den sidste har været ansat i ikke mindre end 25 år. Stort tillykke til dem!
Jubilæer hos Hørkram

Generalforsamling i LAG bliver den 27. maj

Generalforsamling i LAG bliver den 27. maj
Alle fastboende over 15 år i én af kommunerne Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø kan gratis være med i foreningen, der uddeler EU-midler til at støtte iværksætterne og små virksomheder, øge turismen i området, fremme iværksætteri og entreprenørskab samt fastholde og øge bosætningen.

Borgmesteren gør knæfald for den yderste højrefløj

Niels Aalbæk Jensen, Byrådsmedlem for Frigængerne: "Borgmester Gert Jørgensen og Venstre har valgt at gå i valgforbund med Nye Borgerlige. Dermed gør Gert Jørgensen sin borgmesterpost afhængig af støtte fra den yderste højrefløj. Det er en meget trist udvikling. For kunne det være anderledes? Ja, det kunne det. Samarbejdet hen over midten står piv åbent i Sorø Byråd. Men borgmesteren fravælger det midtsøgende samarbejde og går i stedet helt ud hvor blåt skifter til sort."
Borgmesteren gør knæfald for den yderste højrefløj

Udvidelse af driftstiden på Køretekniske Anlæg

Udvidelse af driftstiden på Køretekniske Anlæg
Der er givet tilladelse til, at der må køres med lette køretøjer (personbiler og motorcykler) i tidsrummet kl. 8-16 på søndage i maj, juni og august 2021. Dette grundet et stort efterslæb med at uddanne elever efter køreskolernes Corona-nedlukning.

Den årlige nattergaletur

Alle år siden 1960-erne har DN Sorø inviteret på en tidlig morgentur hen over Flommen med fokus på nattergalen. Det sker den 30. maj med afgang fra enden af Ingemannsvej.
Den årlige nattergaletur

Ansøg nu: Friluftsrådet uddeler 17 millioner kroner

Nye vandrestier. Etablering af shelterpladser. Gåhold i naturen. Bål- og aktivitetshytter. Kajakker, SUP-boards og skolehaver, hvor børn lærer om natur og hvordan man passer på den.
Det er bare nogle af de projekter, som bl.a. Sorøs foreninger kan søge om tilskud til fra Udlodningsmidler til Friluftsliv. Ansøgningsfristen er 1. september 2021.
Ansøg nu: Friluftsrådet uddeler 17 millioner kroner

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram