soroe-large

Det går stærkt hos Min Bolighandel

Min Bolighandel Slagelse/Sorø har netop opsat de første skilte med nyt logo og design. Det går så stærkt med boligsalget lige nu, at mange af ejendommene slet ikke når på nettet. Har du en bolig der skal sælges, så tøv ikke med at ringe til Hanne for en vurdering på tlf. 22987488.
Det går stærkt hos Min Bolighandel

Har coronanedlukningen sat sine spor hos dig?

Har coronanedlukningen sat sine spor hos dig?
Stiger vægten mere end normalt? MENY SORØ holder lige nu en Nupo-konkurrence på sin Facebookside.

Urafstemning hos Socialdemokratiet

Socialdemokratiet har efter urafstemning iblandt partiets medlemmer i Sorø Kommune afgjort placeringen af kandidaterne til Kommunalvalget d. 16. november 2021. 61% af medlemmerne deltog i afstemningen.
Urafstemning hos Socialdemokratiet

Tersløse Omfartsvej og Cykelsti – en gordisk knude

Af Sascha Fich, Spidskandidat for Radikale Venstre i Sorø En voldsom fordyrelse af cykelstiprojektet mellem Bromme og Tersløse er nu blevet kendt – en prisstigning fra ca. 10 mio. kr. til op imod 22 mio. kr. Årsagen skulle være vanskeligere jordbunds- og afvandingsforhold end forventet. Er det en historie, vi har hørt før? En fordyrelse i den størrelse stiller ekstra …
Tersløse Omfartsvej og Cykelsti – en gordisk knude

Sjov i gaden i Stenlille bliver i 2022

"Hvorend vi gerne vil, så vil vi ikke kunne gennemføre det uden at blive berørt at de fortsatte restriktioner. Det vil vi ikke lade os begrænse af, da vi bestemt ønsker en FED og FANTASTISK UGE, uden begrænsninger," meddeler SHHB Eventgruppen. Amphora oplyser, at de også er med i 2022 med sponsorat til fyrværkeriet.
Sjov i gaden i Stenlille bliver i 2022

Hvad er dit udtryk?

"Uden at være bevidste om det scanner vi hele tiden hinanden for at aflæse hvordan vedkommende har det, skriver psykoterapeut Jane Lee. "Man kan jo for sjov spørge et par stykker hvad de synes man udstråler. Hvis man tør."
Hvad er dit udtryk?

Hvad foregik der?

Hvad foregik der?
Dit Sorø besøgte Hauchs Physiske Cabinet, en formidabel samling af gamle fysiske og kemiske apparater. Der er bl.a. en del luftpumper. Luftpumpen blev opfundet i 1649, kommercialiseret midt i 1670erne og kom til at spille en stor rolle i eksperimentel videnskab. Man stoppede mange ting under glasklokken for at undersøge, hvad der skete når man pumpede luften ud: brændende stearinlys, barometre, duer, mus og selv katte mm.

Byg med ord på Sorø Børnebibliotek

Lørdag 15. og 22. maj kl. 10.30 kan børn og deres voksne både få historien om manden, der bytter rundt på ord for at fordrive sin ensomhed og selv bygge høje, skæve, lange, korte og kringlede sætninger med og uden mening.
Byg med ord på Sorø Børnebibliotek

Foredrag om USA efter Donald Trump

Sorø Bibliotek har fået Rune Lykkeberg, USA-kender og chefredaktør på Dagbladet Information, til at komme tirsdag 1. juni kl. 19 med sin analyse af USA efter Donald Trump og stormen på kongressen. Her vil Lykkeberg give sit bud på, hvad vi kan forvente af præsident Joe Biden og hvordan vores forhold til USA som allierede, bliver anderledes i de næste fire år.
Foredrag om USA efter Donald Trump

Godt nyt om covid

Mens antallet af nysmittede er steget siden starten af februar, ligger antallet af nyindlagte stabilt på 20-40 om dagen. Det samlede antal indlagte er faldet, og antallet af daglige covid-19 dødsfald er meget lavt.
Godt nyt om covid

I denne uge inviteres de 55-59-årige

Sundhedsstyrelsen har opdateret vaccinationskalenderen. Den bliver opdateret på baggrund af de seneste prognoser og forventede vaccineleverancer fra producenterne.
I denne uge inviteres de 55-59-årige

Erhvervslivet er robust

Erhvervslivet er robust
Efter en markant stigning i antallet af konkurser i begyndelsen af 2021, blandt andet drevet af IVS-ordningens snarlige udfasning og en pukkel hos skifteretterne, viser aprils tal igen færre konkurser. Dermed viser det danske erhvervsliv endnu en gang modstandsdygtighed over for coronarestriktionerne.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram