soroe-large

Kommunalbestyrelsen tog et fælles kig i krystalkuglen

Hvordan håndterer vi klimaudfordringerne, fremmer en bæredygtig vækst og styrker borgernes fysiske og mentale sundhed og trivsel? Det var de store spørgsmål, som blev drøftet på et seminar om kommunalbestyrelsens Vision 2022, som med afsæt i FN’s verdensmål udstikker de store sigtelinjer for kommunens arbejde. Seminaret bød på oplæg med blandt andre forhenværende klimaminister Martin Lidegaard, klimachef Morten Westergaard fra Middelfart Kommune og direktionen fra Hørkram, Preben Kristensen, Claus Bredvig og Lone W. Petersen, samt fagmedarbejdere og chefer fra Sorø Kommune.
Kommunalbestyrelsen tog et fælles kig i krystalkuglen

Miljøminister Lea Wermelin besøger Sorø

Miljøminister Lea Wermelin besøger Sorø
Danmarks vildeste kommune? Borgmester Gert Jørgensen og Formand for Teknik og Miljøudvalget Jens Nygaard tager imod Miljøministeren, som blandt andet skal se nærmere på kommunens græsplæner ved Rådhuset, der er udlagt til ”vild med vilje” blomstereng. Og så er ministeren inviteret på besøge hos Holberghaven, hvor børn fra Valmuestuen vil undersøge krible-krable liv på legepladsen.

Kaffe på farten

Skotte og Stentoft er klar igen med morgenpendlerhjælp. De serverer dejlig varm kaffe og hjemmebag, fra 6.30. Det tager kun 2 min at lave din kaffe.
Kaffe på farten

Den blå anemonejagt - TAK til alle deltagere

Den blå anemonejagt - TAK til alle deltagere
Historiefestivalforeningen 1684-1862 har udtrukket 2 vindere i deres fotokonkurrence "Jagten på de blå anemoner i Sorø". Se et udpluk af de mange fine anemoner her.

Soul Station på Café Tre Konger

Fredag d. 21. maj 2021, kl. 19.00 kan Café Tre Konger præsentere kvartetten ”Soul Station”, der kommer og spiller lige-ud-af-landevejen swingende jazz.
Soul Station på Café Tre Konger

Cykelstiprojektet

Cykelstiprojektet
"I Venstre ser vi fornuften i, at Sorø Kommune nu afventer muligheden for statstilskud som er baseret på målrettede kommunale cykelprojekter på op til 50 procent af anlægssummen frem for forhastende beslutninger, som ikke på nogen måde kan samlingens med nogen form for et økonomisk vanvidskapløb."

Gå på opdagelse i kunsten

Traditionen tro slår en mangfoldighed af udstillingsteder, bl.a. Galleri Soli i Sorø, dørene op for alle kunstinteresserede i pinsedagene, d. 22. – 24. maj kl. 11-17. Såvel professionelle som amatører udstiller deres værker i værksteder, gallerier og private hjem overalt på Midt- og Vestsjælland og giver på den måde et helt særligt indblik i en masse kreative processer.
Gå på opdagelse i kunsten

Fars Dag - 6. juni på Kragerup Gods

Fars Dag - 6. juni på Kragerup Gods
Giv din far en mindeværdig oplevelse på Kragerup Gods. De tænder op i bålet ved skovhytten og står klar med kolde bajere til jeres deluxe byg-selv burger. Der gives rundvisning, og efterfølgende kan du udfordre far i traktortræk og ‘slåsøm’.

Kopp Sorø A/S overtager Murermester A. Holst ApS, Høng

Et godt samarbejde mellem murerfirmaet A. Holst ApS fra Høng og Kopp Sorø A/S har ført med sig, at Kopp Sorø A/S pr. 3. maj 2021 har overtaget alle aktiviteter i murermester Allan Holst’ virksomhed.
Kopp Sorø A/S overtager Murermester A. Holst ApS, Høng

Stenlilles skoleleder stopper

Stenlilles skoleleder stopper
En alvorlig personalesag har medført, at der ikke længere er tillid til Kenneth Smith i rollen som skoleleder for Stenlille Skole. Han er derfor ikke længere ansat, meddeler Sorø Kommune.

ÆllebælleMAJfortælle

I VestLÆSland samarbejder bibliotekerne i Sorø, Slagelse, Ringsted, Kalundborg, Odsherred og Lejre kommuner om en særlig læseindsats for de allermindste. I år er tingene lidt anderledes, for festivalen kan ikke afvikles fysisk på bibliotekerne. I stedet for bliver der aktiviteter ude hos dagplejere og i vuggestuerne.
ÆllebælleMAJfortælle

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram