soroe-large

Ophørsudsalg i Nomiminds webshop

"Efter seks spændende år med dejlige søde kunder, har jeg besluttet at lukke webshoppen og butikken Nomimind. Det er vemodigt, men nu skal der være tid til mere yoga- og mindfulness undervisning og mere kreativt arbejde," siger Birgitte Bock. Det betyder at butikken skal tømmes for yogaudstyr, som yogamåtter, pøller, blokke, samt tøj og yogatøj, malakæder/smykker og accessoires. Alt er nedsat med mellem 20% og 40%.
Ophørsudsalg i Nomiminds webshop

Whiskysmagning hos Butler Vin

Whiskysmagning hos Butler Vin
Efter 2 udskydelser krydser Butler Vin fingre og satser på at denne gang holder datoen. Efter seneste udmelding, ser det lovende ud. Således kan Butler Vin nu invitere til whiskysmagning onsdag d. 2/6-2021 kl. 18:30.

Veganske flødeboller hos Emils

Emils Chokolade har nu fået håndlavede veganske flødeboller fra Glean. De er fyldt med cremet skum med forskellige smagsvarianter, overtrukket med 70% belgisk chokolade, på en bund af letbagt marcipan. 
Veganske flødeboller hos Emils

Farveller til bordbestilling

Farveller til bordbestilling
JuiceClub åbner atter op for siddende gæster - og helt uden bordbestilling fra fredag den 7. maj.

Ung Kunst rykker ind på gallerigangen

Elever fra Sorø Musiske skoles Kunstlinje udstiller i maj måned på gallerigangen på biblioteket i Sorø. Her kan en af opgaverne fra virtuel undervisning ses; En parafrase af George Stubbs racehest, det kendte maleri "Whistle jacket" fra 1762.
Ung Kunst rykker ind på gallerigangen

Sidste chance for kunsten af de små

Hvad har konger og trolde med hinanden at gøre? Begge har sat sig spor i Sorøs historie, og begge har fundet vej til Sorø Museum i december 2020. Nu er det dog ved at være sidste chance for at se den farverige og skønne udstilling. Den bliver nemlig taget ned på søndag den 9. maj 2021.
Sidste chance for kunsten af de små

Bigband med sangerinde i front

Bigband med sangerinde i front
Sorø Jazzen præsenterer: Det 18 mand store TipToe BigBand har en sangstjerne med til koncerten i Sorø den 3. juni. Det er svenske Viktoria Tolstoy. Hun er kendt for sin rene, klare stemme, sin elegante fremtoning og sin overlegne rytmiske fornemmelse.

Sådan kan du også forkæle din mor

Er din mor, mormor, farmor eller bonusmor ikke vild med chokolade, eller har du givet dem masser af blomster, så kan du kan du give en skøn forkælelsesgave fra Frisør AcaPella. Dit Sorø var lige forbi og kigge efter gode gaveideer. 
Sådan kan du også forkæle din mor

Hverdagsliv: Vil du bevare roen?

Er du en af dem, der har fundet lidt mere tid til at sidde stille? Slentre ture i skoven. Har fået tid forærende, fordi du ikke har haft transport til arbejde? Det kan være godt at spørge sig selv, hvad der har været den største lettelse. Hvad du eller måske din familie har sat mest pris på, skriver psykoterapeut Jane Lee i denne klumme.
Hverdagsliv: Vil du bevare roen?

Anemoner og stendysser

Dit Sorø fulgte sporet i Broby Vesterskov. Ruten er 4,5 km lang og afmærket med gule pile. Ruten er grøn året rundt bevokset som den er med douglasgran, rødgran og thujatræer. Der er også egetræer og netop nu masser af anemoner. I skoven ligger hele 8 stendysser, der er rejst 3500 f.kr.
Anemoner og stendysser

Der kommer gang i gaden i Stenlille

”Det er en fornøjelse at kunne være med til at sætte gang i områdefornyelsen, og hermed skabe mere værdi og bedre hverdag for borgerne i Stenlille,” siger Jens Nygaard, formand for Teknik og Miljøudvalget i Sorø Kommune. Han er meget positiv, - i forbindelse med den nyligt overståede licitation var der hele syv entreprenører, som bød ind. ”Det betyder noget, at så mange finder projektet interessant”.
Der kommer gang i gaden i Stenlille

Verdensmål i bevægelse på Stenlille Skole

Verdensmål i bevægelse på Stenlille Skole
”Vi vil lave en bøn. Så vi kan få ligeløn. Mellem kønnene!” Det var kampråbet til Verdensmål 5, der handler om ligestilling mellem kønnene, som nogle af børnene fra 5. b på Stenlille Skole havde valgt at arbejde med, da de onsdag deltog i det landsdækkende arrangement Verdensmål i bevægelse. Det meddeler Sorø Kommunes verdensmålsambassadør Pipaluk Balslev.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram