dit-soroelogo

Jobcentret opnår synlige resultater

Rolf Clausen (V): "Vi lykkes faktisk rigtigt godt med at få vores borgere i arbejde. Vi ligger som nr. 5 ud af samtlige 98 kommuner i forhold til at få vores borgere fra kontanthjælp til ordinært arbejde. Det er en rigtigt succeshistorie, herved får vi hjulpet rigtig mange familier ud af offentlig forsørgelse og til en hverdag med indhold og en bedre økonomisk situation for den enkelte i form af selvforsørgelse."
Jobcentret opnår synlige resultater

Hvor er tilsynet?

På det seneste byrådsmøde valgte Enhedslisten, at sige nej til godkendelse af regnskabet for de nyligt opførte boliger i Stenkistebuen. "Vi ved godt, at vi i princippet blot skulle sige ja til byggeregnskabet, men for Enhedslisten handler det også om et samlet billede," skriver Bo Mouritzen.
Hvor er tilsynet?

Genert, sensitiv, følsom og måske ensom?

Genert, sensitiv, følsom og måske ensom?
Hvordan bliver man bedre til at være menneske i dagens travle, støjende og krævende Danmark? Psykoterapeut Jane Lee holder kurset i Sorø mandag den 9/3, tirsdag den 17/3, onsdag den 25/3 og mandag den 30/3. Deltagerne mødes fire gange i to timer kl. 18.30-20.30.

Styrk dit immunforsvar mod virus

ZONETERAPI booster dit immunforsvar - 70% af vores immunforsvar sidder i tarmen - hvilket styrker din krops evne til at modstå vira og influenza o.a. Du kan booke en tid på www.lenahartmann.dk, hvor du kan læse mere om zoneterapi og de andre behandlinger i klinikken i Sorø.
Styrk dit immunforsvar mod virus

Nu bliver kommunens rengøring grøn

Nu bliver kommunens rengøring grøn
Formand for Teknik og Miljøudvalget i Sorø Kommune, Jens Nygaard, glæder sig over den grønne løsning, som han mener, vil være til gavn for både borgerne og for de ca. 60 medarbejdere i Sorø Kommunes rengøring. "De sundere rengøringsmidler er godt for miljøet, for arbejdsmiljøet og ikke mindst for de børn, som leger og opholder sig på gulvene i vores institutioner og skoler," siger han.

Jazz med tre "Blonde Basser"

Gå ikke glip af de tre kvindelige jazzbassister og sangerinder Ida Hvid, Helle Marstrand og Kristin Korb, når de giver koncert på Café Tre Konger d. 28. februar. De tre kvinder ikke bare spiller på hver deres kontrabas, de synger også i musikalsk symfoni. Det bliver en eventyrlig koncert, du kan glæde dig til.
Jazz med tre "Blonde Basser"

Broby Planteskole søger gartner

Broby Planteskole søger gartner
Broby Planteskole søger en ny engageret planteskolegartner, med ansættelse pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter.
"Som ansat hos os, vil du indgå i et samlet team, hvor vi arbejder på at vedligeholde og videreudvikle vores havecenter, så vi hele tiden giver kunderne en god oplevelse og den bedste rådgivning."

Lækkerier fra Lindberg

Nyt Syn Sorø inviterer til event i butikken med det danske brillebrand Lindberg. Det sker d. 20. februar mellem 14 og 18, hvor du kan prøve den nye kollektion.
Lækkerier fra Lindberg

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet