soroe-large

Juleglæde!

Hos Svegård Bog & idé - Legekæden har de en masse inspiration til alt inden for julens verden. Du finder julegaver til børn, julegaver til voksne, gaver til pakkekalenderen og pakkelegen, julehistorier, julepynt, julemad og konfekt... kort sagt alt hvad julehjertet kan begære. 
Juleglæde!

Søg tilskud til naturoplevelser i mørket

Søg tilskud til naturoplevelser i mørket
Når mørket falder på, åbner en ny verden af oplevelser sig. Friluftsrådet har afsat 2 mio. kr. af Udlodningsmidler til Friluftsliv til en ny pulje, der skal fremme friluftsliv og naturoplevelser i mørket. Puljen støtter bl.a. aktiviteter på Nat i Naturen-dagen d. 27. august 2022, arrangeret af bl.a. Danmarks Naturfredningsforening.

Julens åbningstider hos Acacia

Acacia Blomster har disse åbningstider i julen. Bestil meget gerne jule- og nytårsbuketten i god tid, og husk at Frk. Blomst holder åbent 1. juledag. 
Julens åbningstider hos Acacia

Fyld stuen med grønne planter

Fyld stuen med grønne planter
Kom og gør et godt køb hos Midtsjællands Planteskole, der har sat alle stueplanter ned til halv pris.

Klar, parat, start

Mona Kelder Bouidar: "Så er det snart tid til, at den nye kommunalbestyrelse indtræder. Det sker ved årsskiftet. Jeg er klar til at trække i arbejdstøjet for alvor. Jeg er så heldig, at jeg har fået plads i det udvalg, jeg ønskede mig og som hele tiden har været min første prioritet. Fra årsskiftet er jeg med i Børne- og Undervisningsudvalget."
Klar, parat, start

Konkurrence hos MENY

Konkurrence hos MENY
Er du løbet helt tør for energi? Du har nu chancen for at vinde et Monster gaming headset og en valgfri kasse Monster hos Meny Sorø. Konkurrencen finder sted på Menys facebookside.

Bak op om Sorøs skønne arrangementer

Ved at købe lodder til det store JULELOTTERI i Sorø støtter du Sorø Handel og Services arbejde OG du kan samtidig vinde en eller flere af de 57 FEDE PRÆMIER fra byens butikker/virksomheder.
Bak op om Sorøs skønne arrangementer

Brølende nattøj og varme vinterklæder

Brølende nattøj og varme vinterklæder
Vi er midt i december, og årstiden er kold, våd og blæsende. Det betyder også, at byens børn og unge skal klædes ekstra varmt på med både huer, handsker, flyverdragter og varme støvler. Noget som Bille & Bølle i Holberg Arkaden altid står klar med. Udover alt det praktiske, er der løbende spændende nyheder, som f.eks. nattøj til drenge med farlige dinosaurer.

Klinik Lena Hartmann ønsker god jul

Den bedste gave, du kan give dig selv eller en af dine kære, er tid og mulighed for at gøre noget godt for sig selv. Køb et gavekort til velvære i Klinik Lena Hartmann. Gavekortet rekvireres ved telefonisk kontakt til klinikken på Ahornsvej.
Klinik Lena Hartmann ønsker god jul

Movia og nærpoliti i fælles indsats

Movia og Politiet står sammen om fælles kontrolindsatser rundt om på Sjælland. Det skal øge kundernes bevidsthed om, at man skal huske at betale for turen.
Movia og nærpoliti i fælles indsats

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram