soroe-large

Tillykke med valget!

Stemmerne er fintalt, og fra til 1. januar 2022 har kommunalbestyrelsen i Sorø Kommune denne sammensætning.
Tillykke med valget!

Foreløbigt valgresultat - Regionsvalget

Regionsvalgbestyrelsen i Region Sjælland besluttede torsdag eftermiddag, at stemmerne afgivet på Socialdemokratiet ved regionalvalget tirsdag 16. november 2021 skal fintælles. Resultatet af fintællingen forventes lørdag. Her kan du se hvem der foreløbigt står til at blive valgt ind i Regionsrådet i Region Sjælland​.
Foreløbigt valgresultat - Regionsvalget

Julen i Birkegårdens Haver er fortryllende

Julen i Birkegårdens Haver er fortryllende
Eventyrlig jul og julemarkedet i Birkegårdens Haver starter fredag den 26. november og fortsætter de 4 adventsweekender, hvor der er åbent både fredag, lørdag og søndag fra kl. 14-19. Igen i år har de købt mange nye lyskæder, så det har aldrig været flottere og hyggeligere, og her er masser af plads, så familieaktiviteter og juleshopping kan foregå i trygge og forsvarlige rammer.

Jubilæumskoncert

I den næsten færdigrenoverede Sorø Klosterkirke slår Sorø Internationale Musikfestival dørene op for fejringen af 50 års jubilæum i 2020, bedre sent end aldrig... Der er sat alle sejl til!
Jubilæumskoncert

Jazz Collective på Ludvig

Jazz Collective på Ludvig
Fredag den 26. november kl. 20 åbner Kulturcafé Ludvig dørene til en helt speciel musikalsk oplevelse - den hvor Niels Lan Doky (deltager IKKE selv på scenen) præsenterer et hold af internationale sangere og musikere fra absolut øverste hylde.

Tak til Stenlille borgerne for opbakningen

"Jeres store støtte har gjort, at jeg er blevet valgt ind i kommunalbestyrelsen i Sorø kommune. De Konservative har fået et godt kommunalvalg i Stenlille, med en fremgang på 10% i Stenlille og det på grund af jeres opbakning. I Sorø Kommune er fremgangen ca. 4.9%."
Tak til Stenlille borgerne for opbakningen

Sorø Jazzklub præsenterer Kenn Lending Blues Band

Sorø Jazzklub præsenterer Kenn Lending Blues Band
Jazzen udgik fra “The Blues”, og det samme gør Sorø Jazzklub, når de åbner med Kenn Lending Blues Band i “Living The Blues”.

Frivillige gør en forskel

Omkring 450 frivillige i Region Sjælland, glæder patienter og pårørende ved at tilføje en ekstra dimension til den professionelle pleje og behandling. Det gør de som en naturlig del af hverdagen på regionens sygehuse og i psykiatrien. De frivilliges indsats er særdeles værdsat. Nu har Region Sjælland lavet en ny frivilligpolitik, der skal styrke det allerede gode samarbejde med de frivillige.
Frivillige gør en forskel

Se det sker i byportalens kalender

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram