soroe-large

Johs. Clausen på Storgade søger ny butikschef

Johs. Clausen søger en ny butikschef til den skønne modebutik på Storgade. Den nuværende butikschef Susanne Andersen har efter lang og tro tjeneste valgt at gå på efterløn i slutningen af året (bare rolig… Susanne fortsætter heldigvis med at hjælpe til i butikken 1-2 dage om ugen i det nye år).
Johs. Clausen på Storgade søger ny butikschef

25 års jubilæum i Galleri Soli

25 års jubilæum i Galleri Soli
Billedkunstner Soli Madsen fra Paris og hendes mand Hans Madsen har fornøjelsen at indbyde til det længe ventede 25 års jubilæum i Galleri Soli. Det var blevet udsat i halvandet år på grund af coronanedlukningen.

Kammermusikkoncert i klosterkirken

I den nyrenoverede Sorø Klosterkirke præsenterer Klassisk i Sorø kammermusik af J. Brahms med musikerne Karen Johanne Pedersen, violin, Jacob Shaw, cello og pianisterne Ida Nystad og Magnus Wenzel Most.
Kammermusikkoncert i klosterkirken

Budgetaftale indgået

Budgetaftale indgået
Budgetaftale for de kommende år giver penge til både folkeskolen, ældreplejen og det sociale område. Herudover afsættes midler til kultur, foreningsliv og en styrket klimaindsats. Det Konservative Folkeparti, Venstre, Dansk Folkeparti og Frigængerne har indgået budgetaftale om Sorø Kommunes budget for 2022 (2023-2025).

Børnene betaler prisen

To gange i år har Enhedslisten, som det eneste parti i Kommunalbestyrelsen, stemt imod nedskæringer på Børneområdet. Nedskæringer der vil betyde serviceforringelser for Kommunens yngste borgere.
Børnene betaler prisen

Midtsjællands Planteskole fylder 80 år

Midtsjællands Planteskole fylder 80 år den 1. november. Det fejrer de allerede nu med super gode tilbud.
Midtsjællands Planteskole fylder 80 år

Halloween i Birkegårdens Haver

Det kribler og krabler i Birkegårdens Haver i efterårsferien, hvor edderkopper og andet småkryb gemmer sig og venter på at springe på nysgerrige gæster. Det hele begynder lørdag den 16. oktober og slutter den 24. oktober, og der er åbent fra kl. 11-17.
Halloween i Birkegårdens Haver

Kejserens nye klæder

En dag står der en skrædder ude foran Kejseren dør og lover ham et helt fantastisk stykke stof... Lørdag den 23. oktober kl. 11.00 inviterer Sorø Bibliotek & Bykontor de 4 til 9-årige til en teateroplevelse med Andersens Kuffert Teater.
Kejserens nye klæder

Steen Hildebrandt om FN’s Verdensmål

Steen Hildebrandt om FN’s Verdensmål
Hvad betyder verdensmål for os på Midtsjælland? Det giver professor emeritus Steen Hildebrandt et bud på i sit foredrag på Værkerne i Sorø torsdag 28. oktober kl. 19. Steen Hildebrandts dedikation til verdensmålene er en stærk medvirkende årsag til, at målene er sat på den danske agenda. Endog meget markant sat.

Ny handleplan mod rotter

Ny handleplan mod rotter
Det er vigtigt at bekæmpe rotter, da de er smittespredere af farlige sygdomme. Derfor har du pligt til at indberette det til kommunen, hvis du opdager rotter eller tegn på rotter.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram