soroe-large

Rendyrket garderobeglæde

Det Kollektive Klædeskab ønsker et opgør med overproduktion i tøjindustrien, og de spreder ringe i vandene. Her bytter I tøj med hinanden. Meget mindre forbrug. Meget mere garderobeglæde.
Rendyrket garderobeglæde

Efterårsstemning hos Naturbar

Efterårsstemning hos Naturbar
Efterår er ikke bare hygge og hjemmebag, det er også årstiden for skøn mode og varme klæder, som gør det endnu dejligere at komme udenfor og nyde naturens mange farverige oplevelser. Hos NATURBAR i Storgade er der gjort klar med fede nyheder, bl.a. lækre støvler, lune trøjer og neglelakker i fine farver.

Efterårets fine farver

Får du taget et skønt foto af efteråret i Sorø, som du gerne vil dele med læserne, skal du være hjerteligt velkommen til at indsende det til redaktionens mail.
Efterårets fine farver

Fuld gang i aktiviteterne på Røde Kors Hjemmet

Der er fuld gang i aktiviteterne på Røde Kors Hjemmet i Sorø. I disse dage glæder beboerne sig til, at sangeren og entertaineren Johnny Reimer kommer og underholder med sine kendte sange onsdag den 6. oktober. Han er især kendt for sit hit ”Du burde købe dig en tyrolerhat”.
Fuld gang i aktiviteterne på Røde Kors Hjemmet

Tirsdagstræf om Ældrerådet i Sorø Kommune

Lyt med når Dorte og Kirsten fra Ældrerådet i Sorø Kommune gæster Sorø Bibliotek til tirsdagstræffet den 12. oktober, for at fortælle om deres arbejde i rådet. Ældrerådet i Sorø kommune arbejder for, at du som senior kan leve et trygt og aktivt liv.
Tirsdagstræf om Ældrerådet i Sorø Kommune

Hurtigteststederne lukker

Smitten i samfundet er lav, og få personer har behov for at blive testet. Derfor lukker alle hurtigteststeder senest den 9. oktober. Det betyder, at det fremover vil være PCR-test, der tilbydes i det landsdækkende net af faste teststeder.
Hurtigteststederne lukker

Live-musik i café inTro

Live-musik i café inTro
Fredag den 8. oktober ændres lydbilledet i café inTro i Absalonsgade. Den normale hyggelige samtale hen over bordene suppleres af musik og sang.

To drengekor mødes i klosterkirken

Søndag den 10. oktober kl. 16.00 har Lions Club i Sorø inviteret Københavns Drengekor til at synge koncert, og eftersom vi i Sorø Klosterkirke også har et drengekor, har Københavns Drengekors dirigent Carsten Seyer-Hansen inviteret Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor til at synge sammen ved tre kendte korværker, som begge kor har på programmet.
To drengekor mødes i klosterkirken

Gamle kendinge indtager skolelederroller

Gamle kendinge indtager skolelederroller
Der er fundet nye skoleledere til såvel Sorø Borgerskole og til Stenlille Skole. Når de tiltræder den 1. november – er alt næsten, som det plejer at være.

Små kunstværker

Fred. Jensen & Søn inviterede til en funklende aften med smykkeskaberen BY BIRDIE. Aftenen begyndte med et interessant foredrag af By Birdie, som fortalte om sin spændende rejse igennem de seneste 16 år samt virksomhedens mange fabelagtige små kunstværker.
Små kunstværker

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram