soroe-large

Shu-di-dua-træf på Sorø Borgerskole

Lørdag d. 2. oktober kl. 14.00-14.45 er der koncert i Multisalen på Sorø Borgerskole med sange fra Shu-bi-duas lange karriere. De medvirkende er Sorø Underholdningskor, Rockholdet, Jazzgruppen og Beatbandet fra LOF Sorø samt medlemmer af Juniorkoret ved Stenmagle og Stenlille Kirke.
Shu-di-dua-træf på Sorø Borgerskole

Sangcafé i Stenlille

Sangcafé i Stenlille
Tirsdag d. 12. oktober kl. 10.00 er der sangcafé i Stenlille sognegård. Jesper Fink-Jensen fortæller om børnesalmerne i udgivelsen ”Næsten som mig selv”.

Klimaet kræver handling!

"For Enhedslisten er det helt afgørende, at vi ikke længere nøjes med at vedtage politikker og tomme hensigtserklæringer. Et grønt håndtryk må betyde, at vi går fra ord til handling - ord skal omsættes til handling."
Klimaet kræver handling!

Hold varmen i den kolde tid

Snart falder bladene i takt med temperaturen, og det er tid at klæde de mindste varmt på med termostøvler, flyverdragter, huer og meget mere. Bille og Bølle i i Holberg Arkaden er fyldt med nyheder.
Hold varmen i den kolde tid

Overtøj hos INbetween

Du kan finde lidt for enhver smag hos INbetween i både overgangsjakker, regnjakker, lange vinterjakker, korte vinterjakker, veste, heldragter mv. Og altid til rigtig gode priser.
Overtøj hos INbetween

Iøjnefaldende nyheder

Hos Nyt Syn har de de helt rigtige briller til dig. Deres optikerforretninger udvælger nemlig selv sortimentet, så de brillestel, de har på hylderne, passer til deres kunders smag. Derfor er udvalget af briller helt unikt i Nyt Syn i Holberg Arkaden.
Iøjnefaldende nyheder

Så blev vinderne af årets frivilligpriser afsløret

Så blev vinderne af årets frivilligpriser afsløret
Den røde løber var lagt ud og flagene hejst, da Søparken i Ruds Vedby lagde hus til overrækkelsen af årets frivilligpriser. Den individuelle pris gik til Mette Abrahamsen, formand for Alzheimerforeningen Vestsjælland, mens den kollektive pris gik til den lokale forening i Dianalund, Alsidige Kvinder.

Ungejournalister til frivillig fredag

"Klokken var lidt i halv 2 på den sidste fredag i september, da vi mødtes med politikere og ansatte fra Frivilligcenteret Sorø. Vi skulle ud for at hylde de frivillige i Sorø kommune, dog ikke på en måde som vi ungejournalister er vant til. I år, der skulle vi køre rundt i en bus, hvor vi kom ud til hhv. Ruds Vedby, Dianalund og Stenlille, og det var her vi mødte de frivillige."
Ungejournalister til frivillig fredag

Læger kan rykke ind på plejecentrene

Læger kan rykke ind på plejecentrene
Praktiserende læger har nu mulighed for at blive fast tilknyttet et eller flere plejecentre i Sorø Kommune. Det byder på nye faglige muligheder for lægerne samt øget tryghed for beboere og pårørende.

En nyttig og social fritid i Røde Kors

Der er udsalg i møbelbutikken i denne uge med rabat, men brug også muligheden for at tage en lille snak med de frivillige om det at være frivillig i Røde Kors. De mangler nemlig frivillige.
En nyttig og social fritid i Røde Kors

Stor skønhed

Stor skønhed
"Næsten uanset vejret, er Sorø sø altid leveringsdygtig i de smukkeste billeder. Især solnedgangsbillederne er betagende," skriver Dorthe Falck. Mange tak for billederne.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram